Σοκαριστικό βίντεο δείχνει την επίθεση μαθητή σε καθηγήτριά του – Την ξυλοκόπησε άγρια και κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση (Βίντεο)

Ανατριχίλα προκαλεί βίντεο που δείχνει έναν 18χρονο μαθητή να ξυλοκοπά άγρια την καθηγήτριά του, γιατί εκείνη του ζήτησε να σταματήσει να παίζει με το Nintendo του. Το περιστατικό ακραίας βίας σημειώθηκε στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και ο νεαρός δράστης κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκισης για την βάναυση συμπεριφορά του προς την εκπαιδευτικό.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του δράστη, η οποία με δάκρυα στα μάτια παρακαλεί για επιείκεια, καθώς ισχυρίζεται ότι ο γιος της πάσχει από αυτισμό και γι’ αυτό είχε τόσο επιθετική συμπεριφορά: «Λυπάμαι πολύ για αυτό που έκανε ο γιος μου και κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να περάσει κάτι τέτοιο. Η φυλάκιση για εκείνον θα ήταν σαν “θανατική ποινή”. Σας παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας ότι ο γιος μου είχε μια δύσκολη ζωή και έχει περάσει τόσα πολλά τραύματα στη ζωή του. Έχει αυτισμό. Σας παρακαλώ δείξτε έλεος. Είναι φοβισμένος. Και το να τηλεφωνεί το παιδί σου κλαίγοντας και να λέει: “Δεν θέλω να πεθάνω” – είναι απαίσιο”», λέει η μητέρα του 18χρονου.

Ο νεαρός μαθητής ήταν ανήλικος όταν επιτέθηκε στην καθηγήτριά του και της κατάφερε χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Το βίντεο από την σκηνή του ξυλοδαρμού δείχνει τον μεγαλόσωμο μαθητή να έχει ρίξει κάτω την άτυχη εκπαιδευτικό και να την χτυπάει μανιασμένα με κλωτσιές στην πλάτη και το κεφάλι. Η επίθεση στοίχησε στην γυναίκα 5 σπασμένα πλευρά και την απώλεια μέρους της ακοής της. αφού τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της. Το θύμα ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη καθώς ακόμη παλεύει με τα προβλήματα (σωματικά και ψυχολογικά) που της άφησε η βάρβαρη επίθεση.

Σχετικά άρθρα