Σοκάρει η 35χρονη που πήδηξε από τον 3ο όροφο για να γλιτώσει από τον κακοποιητικό σύντροφό της! – “Φώναζε βοήθεια” λέει η 17χρονη που την βρήκε

Μια 35χρονη γυναίκα από την Κίνα νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με τραύματα στο δεξί πόδι και στο κεφάλι μετά από πτώση που είχε από μπαλκόνι του 3ου ορόφου πολυκατοικίας στο Νέο Κόσμο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 35χρονη, βρισκόταν δεμένη στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου αφού είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και βιασμού από τον 40χρονο κινέζο σύντροφό της. Μάλιστα, η γυναίκα αναγκάστηκε να μεταφέρει στον κακοποιητικό σύντροφό της περίπου 13.000 ευρώ γιατί την απειλούσε με ψαλίδι ότι θα την σκοτώσει. Αφού η γυναίκα κατάφερε τελικά να λυθεί από τα δεσμά της έπεσε από το παράθυρο του 3ου ορόφου και προσγειώθηκε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε προσπαθώντας να σωθεί.

Η 35χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 40χρονος την είχε δέσει από τα χέρια και τα πόδια και την κρατούσε μέσα στο σπίτι επί μια μέρα, ενώ την ξυλοκόπησε άγρια και την βίασε. Ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας διέφυγε από το σπίτι πριν φτάσουν οι αστυνομικοί και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τραγική η μαρτυρία της 17χρονης που βρήκε την άτυχη γυναίκα

Μια 17χρονη κοπέλα άκουσε τον θόρυβο από την πτώση της γυναίκας στο μπαλκόνι και έτρεξε να δει τι συνέβη: «Άκουσα ένα πολύ δυνατό μπαμ και νόμιζα ότι έπεσε ένα έπιπλο που έχουμε εδώ στο μπαλκόνι. Έρχομαι στην κουζίνα να δω τι έγινε και βλέπω τη γυναίκα να χτυπάει το παράθυρο», ανέφερε η 17χρονη. «Φώναζε στα αγγλικά: “Βοηθήστε με, θέλω βοήθεια”», ανέφερε η κοπέλα που ειδοποίησε την αστυνομία ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «προσπάθησα όσο πιο γρήγορα γίνεται να τη βάλω μέσα στο σπίτι και της πρόσφερα ό,τι βοήθεια χρειαζόταν».

Όταν η κοπέλα ρωτήθηκε για τη σχέση του ζευγαριού απάντησε ότι «Προσωπικά δεν είχα ακούσει τσακωμούς, αλλά τελευταία έμαθα ότι έγινε ένα περιστατικό στις σκάλες της πολυκατοικίας που η γυναίκα πάλι έπεσε».

Σχετικά άρθρα