Αστυνομικός παρέσυρε και σκότωσε 19χρονη κοπέλα και αντί να παραδεχτεί την ενοχή του π παρουσιάστηκε ως αυτόπτης μάρτυρας

Τραγικό θάνατο βρήκε 19χρονη νεαρή κοπέλα, η οποία παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα αστυνομικού, στην Ξάνθη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το xanthinea.gr, η νεαρή βρισκόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και υπέκυψε στα τραύματά της, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο 34χρονος αστυνομικός που παρέσυρε την άτυχη κοπέλα έμεινε στο σημείο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία προκειμένου να μεταφερθεί του θύμα, αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και έπειτα στο Νοσοκομείο της Καβάλας, καθώς η κατάσταση της κοπέλας ήταν κρίσιμη.

Τραγικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο αστυνομικός που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο που χτύπησε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα αρχικά παρουσιάστηκε ως αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν, λέγοντας ότι ήθελε να βοηθήσει τους συναδέλφους του. Μετά όμως από τις αντιφάσεις στις οποίες έπεσε, οι συνάδελφοί του αντιλήφθηκαν ότι ήταν εκείνος ο δράστης του αιματηρού δυστυχήματος.

Ο 34χρονος αστυνομικός αναμένεται σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα ενώ η τοπική κοινωνία της Ξάνθης θρηνεί τον χαμό της 19χρονης Αϊσέ, το νήμα της ζωής της οποία κόπηκε απότομα και άδικα.

Σχετικά άρθρα