Μεγιστάνας ακινήτων φυλακίστηκε για οικονομικά εγκλήματα και αποκαλύπτει ότι στη φυλακή τους ταΐζουν ληγμένα φαγητά, μολυσμένα από αρουραίους και σκίουρους

Ο Todd Chrisley, πρώην μεγιστάνας ακινήτων και σταρ των ριάλιτι, βρέθηκε από τα πολύ ψηλά στα χαμηλά, καθώς από τις πολυτελέστατες επαύλεις, τα πανάκριβα εστιατόρια, τα χλιδάτα ταξίδια και τις πλαστικές επεμβάσεις εκατομμυρίων έκλεισε ένα χρόνο παραμονής στη φυλακή και μιλάει για το πιο «βρώμικο» περιβάλλον που έχει δει, με το ληγμένο φαγητό και τους αρουραίους, τις γάτες τους σκίουρους να κάνουν… πάρτι στην αποθήκη φύλαξης των τροφών.

Ο χρόνος πίσω από τα κάγκελα της φυλακής είναι λιγότερο από άνετος για τον διάσημο σταρ των ριάλιτι της Αμερικής, μετά την απάτη με τα πλαστά έγγραφα που είχε δώσει στις τράπεζες για να χρηματοδοτεί τον πανάκριβο τρόπο ζωής που διατηρούσαν ως οικογένεια. Μάλιστα, ο Todd ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους της φυλακής ενώ αναγκάζεται να φάει τα ληγμένα και σε άθλιες συνθήκες διατηρημένα φαγητά που τους σερβίρουν.

«Υπήρχε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε ενώ κοιμόμουν και εστάλη στην κόρη μου, ζητώντας 2.600 δολάρια το μήνα για την προστασία μου», ισχυρίστηκε ο σταρ των ριάλιτι στην πρώτη του συνέντευξη στη φυλακή. «Υπάρχουν ηχογραφήσεις μελών του προσωπικού εδώ λένε για μένα: «Πρέπει να ταπεινωθεί» ή ότι «Νομίζει ότι είναι σε μια από τις έπαυλές του στην οποία έχει συνηθίσει να ζει. Αυτό θα χρειαστεί».

Η κόρη του Todd, Savannah Chrisley, μίλησε επίσης για τις κακές συνθήκες στις ομοσπονδιακές φυλακές και ο πατέρας της έδωσε συνέχεια στους ισχυρισμούς της Savannah, μιλώντας για τη μαύρη μούχλα που υπάρχει στο σωφρονιστικό ίδρυμα και το άκρως ανθυγιεινό φαγητό. «Είναι τόσο αηδιαστικά βρώμικο. Το φαγητό είναι κυριολεκτικά, δεν υπερβάλλω – το φαγητό έχει λήξει τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο», είπε. «Είναι ένας χρόνος μετά τη λήξη. Και κυριολεκτικά πεθαίνουν από την πείνα εδώ».

Αντί να τρώει τα δωρεάν γεύματα, ο Chrisley χρησιμοποιεί τα δικά του χρήματα για να πληρώσει για τα παντοπωλεία από τον επίτροπο. Ωστόσο, ακόμη και αυτό έχει υποστεί δολιοφθορά, ισχυρίστηκε, υποδεικνύοντας ότι ένας υπάλληλος ευθύνεται για την έλλειψη των περισσότερων προϊόντων σε παντοπωλεία. 

«Μου το έχει πει ένα μέλος του προσωπικού — ένας από τους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί να με «σπάσει» είναι να περικόψει ό,τι μπορείς να αγοράσεις στο κομισάριο», είπε. «Λοιπόν, πριν έρθει εδώ, μπορούσες να αγοράσεις 12 πακέτα τόνου την εβδομάδα. Το μείωσε σε έξι και από έξι πήγε στα τρία. Δεν έχει δώσει κάποια αιτιολογία γι’ αυτό – και όταν ρώτησα, είπε ότι είναι προνόμιο, όχι δικαίωμα».

Τα γεύματα του Todd είναι πλέον απλά. «Τρώω τόνο, τρώω φυστικοβούτυρο — εκεί παίρνω πρωτεΐνη. Τρώω, όπως μια μακαρονοσαλάτα που φτιάχνω. Και μετά αρχίζω πάλι να κάνω το ίδιο πράγμα την επόμενη εβδομάδα».

Παρόλο που βρήκε τρόπους γύρω από το σύστημα διατροφής, ο Todd ισχυρίστηκε ότι η ποιότητα όλων των τροφών έχει τεθεί σε κίνδυνο από ζωντανά και νεκρά ζώα. «Έχουμε αρουραίους και σκίουρους στην αποθήκη όπου είναι το φαγητό», ισχυρίστηκε. «Απλώς το κάλυψαν με πλαστικό και μετά έσκισαν την οροφή εξαιτίας όλης της μαύρης μούχλας και βρήκαν μια νεκρή γάτα στο ταβάνι και έπεσε στο φαγητό».

Ο Τοντ εκτίει 12 χρόνια στην ομοσπονδιακή φυλακή, αφού το δικαστήριο καταδίκασε τον ίδιο και την γυναίκα του, Τζούλι, για τραπεζική απάτη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και σχέδιο φοροδιαφυγής. Η Τζούλι εκτίει επτά χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή του Κεντάκι. Το ζευγάρι έχει ήδη ασκήσει έφεση για τις ποινές του.

Σχετικά άρθρα