Σοκάρει η τρελή πορεία ενός ΙΧ στο Π. Φάληρο – Χτύπησε πεζούς και σφηνώθηκε σε διερχόμενο τραμ – Νεκρή μια 50χρονη γυναίκα (βίντεο)

Μια 50χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της και ακόμα ένας 60χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά όταν ΙΧ αυτοκίνητο, ακολουθώντας μια τρελή πορεία έπεσε πάνω τους και έπειτα συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με συρμό του τραμ. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3.00 το μεσημέρι κοντά στη στάση «Εδέμ» στο Παλαιό Φάληρο.

Λόγω του δυστυχήματος έγιναν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του τραμ. Ειδικότερα, στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών-Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας-Πικροδάφνη και Αγία Τριάδα-Μπάτης.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα με διασώστες του ΕΚΑΒ, οδηγώντας την άτυχη νεκρή γυναίκα στο Ασκληπιείο της Βούλας και τον βαριά τραυματισμένο άνδρα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Η τροχαία διενεργεί προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που ο 45χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, αφαιρώντας τη ζωή ενός ανθρώπου.

Σοκάρει η τρελή πορεία του ΙΧ

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που δείχνει την τρελή πορεία του αυτοκινήτου και το λεπτό που προσκρούει πάνω στο ΤΡΑΜ έφερε στο φως της δημοσιότητας η ενημερωτική ιστοσελίδα protothema.gr.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Σχετικά άρθρα