Μανιασμένος ανεμοστρόβιλος άρπαξε μωρό τεσσάρων μηνών – Βρέθηκε μετά από λίγο από τους γονείς του, άθικτο, πάνω σε ένα δέντρο!

Ένα θαύμα των Χριστουγέννων έζησε μια οικογένεια στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ενώ ο ανεμοστρόβιλος παρέσυρε το μόλις τεσσάρων μηνών μωρό τους, το βρήκαν λίγο αργότερα, πάνω σε ένα ξεριζωμένο δέντρο, να χαίρει άκρας υγείας!

Η έκπληξη των γονιών του ήταν τεράστια, αφού οι άνθρωποι ήταν σχεδόν σίγουροι ότι ο γιος τους αποκλείεται να είχε γλιτώσει. Όμως, “με τη χάρη του Θεού”, όπως είπαν ο μικρούλης επέστρεψε, σώος και αβλαβής στην αγκαλιά των δικών του.

Όπως είπε η μητέρα του μικρού επιζώντα στα τοπικά μέσα, ο ανεμοστρόβιλος είχε τόση μανία που ξερίζωσε την οροφή του τροχόσπιτου που μένουν και σήκωσε στον αέρα την κούνια με το μωρό τους. Παρά τις προσπάθειές τους να κρατήσουν την κούνια, ο ανεμοστρόβιλος κυριολεκτικά “ρούφηξε” το κρεβατάκι μαζί με το μωρό ενώ και ο πατέρας παρασύρθηκε κι αυτός μέσα στη δίνη του ανεμοστρόβιλου.

«Κρατιόταν όλη την ώρα από την κούνια και περιδινίζονταν και μετά τινάχτηκαν με ορμή μακριά», είπε η μητέρα και συνέχισε λέγοντας ότι «Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι ήταν νεκρό και ότι δεν επρόκειτο να το βρούμε. Αλλά είναι εδώ με τη χάρη του Θεού».

Σχετικά άρθρα