“Ένα χαστούκι έριξα, δεν περίμενα να πυροβολήσει!” λέει ο Αλβανός που συνελήφθη ως συνεργός στην εκτέλεση των Κρητικών στο Γκάζι (βίντεο)

Ένας 33χρονος συνελήφθη χθες βράδυ, από το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής , για το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 33χρονος φέρεται ότι ήταν συνοδηγός στο όχημα του δράστη, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε τρία άτομα.

«Ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», φέρεται να είπε κατά την προανάκριση ο 33χρονος Αλβανός που συνελήφθη από την αστυνομία και ταυτοποιήθηκε ως ο συνεργός του Αλβανού που εκτέλεσε εν ψυχρώ τους τρείς νεαρούς άντρες από την Κρήτη, σημαδεύοντάς τους στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ο 33χρονος συνεργός λέγεται ότι ισχυρίστηκε πως μετά το συμβάν φοβήθηκε και μπαίνοντας γρήγορα στο αυτοκίνητο έφυγε από το σημείο της εκτέλεσης. Πρόσθεσε μάλιστα ότι, ενώ έφυγαν μαζί δεν γνωρίζει που κρύβεται ο δράστης της δολοφονίας των τριών Κρητικών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος έχει απασχολήσει και ο παρελθόν τις Αρχές για διάφορα αδικήματα. Πρόκειται δε, για Αλβανούς μπράβους, η δράση των οποίων εκτείνεται στην περιοχή του Γκάζι. Εν τω μεταξύ, εντοπίστηκε το πρωί το τζιπ της επίθεσης και έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ όπου εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Το μοιραίο βίντεο της εκτέλεσης:

Με στοιχεία από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα