Η “βαφτιστήρα του Πούτιν” προκαλεί οργή στο γυμνό πάρτι πλούσιων Ρώσων celebrity που οργανώθηκε τη στιγμή που σκοτώνονται άνθρωποι στον πόλεμο της Ουκρανίας

Ένα πάρτι αλλιώτικο από τα άλλα θέλησε να οργανώσει η Νάστια Ιβλέεβα, ηθοποιός, παρουσιάστρια και μπλόγκερ, αφού το θέμα ήταν “Σχεδόν Γυμνός” και …ανάγκασε τους πλούσιους Ρώσους celebrity να πάρουν μέρος στο ξέφρενο πάρτι σχεδόν όπως τους γέννησε η μητέρα τους.

Οι αντιδράσεις έγιναν ακόμη μεγαλύτερες αφού στο πάρτι της παρουσιάστριας ήταν καλεσμένη και η  Ξένια Σόμπτσακ, η αποκαλούμενη και «βαφτιστήρα του Πούτιν», επειδή ο Ρώσος πρόεδρος ήταν «παρών» στη βάφτισή της καθώς θεωρούσε τον πατέρα της, Ανατόλι, ως τον πολιτικό μέντορά του.

parti-mosxa
H 32χρονη διοργανώτρια του πάρτι Νάστια Ιβλέεβα
parti-mosxa2
Η Ξένια Σόμπτσακ ακριβώς αριστερά από την 32χρονη διοργανώτρια

Η 40χρονη βαφτιστήρα του Πούτιν, Ξένια Σόμπτσακ, η οποία είναι έγκυος και το τελευταίο διάστημα έχει ασκήσει δριμεία κριτική στον Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, εμφανίστηκε στο πάρτι με ένα σι θρου φόρεμα, χωρίς σουτιέν, αφήνοντας ελάχιστα πράγματα στην φαντασία των υπόλοιπων προσκεκλημένων.

«Πόσο πολύ ανήθικο είναι αυτό που κάνατε; Τα παιδιά μας μάχονται στο μέτωπο. Πόσο αναίσθητες είστε για ό,τι συμβαίνει στη χώρα, για τον πρόεδρο Πούτιν;» είπε ξεσπώντας για το σκανδαλώδες πάρτι ο παρουσιαστής Βλαντιμίρ Σολόβιοφ.

«Κάθε φορά μετά από τα πάρτι μου γράφουν ότι είναι δαιμονικά, ότι είναι ανήθικα, αν και οι άνθρωποι ήρθαν ντυμένοι όμορφα με σχεδόν γυμνές στιλιστικές επιλογές. Αλλά την ίδια ώρα βλέπουμε τα μοντέλα στη Δύση και λέμε “πόσο όμορφες και κουλ είναι”. Όταν το κάνουν οι δικοί μας καλλιτέχνες όλοι λένε “πώς είναι αυτό δυνατόν;”» απάντησε η 32χρονη διοργανώτρια, η οποία για την περίσταση επέλεξε ένα φόρεμα αξίας 230.000 ευρώ.

«Αποφάσισα να μην το παρακάνω με τα αξεσουάρ και σκέφτηκα ότι ένα διαμάντι αξίας 23 εκατ. ρουβλίων στα οπίσθιά μου θα ήταν αρκετό» είχε γράψει σε ανάρτησή της σχετικά με το φόρεμα που έβαλε στο πάρτι.

Αντίστοιχη ήταν και η απάντηση της Σόμπτσακ για τη συμμετοχή της στο πάρτι: «Μπορεί να ήταν ένα κακό πάρτι, κατά την άποψή σας. Θέλαμε λάμψη και έγινε ό,τι έγινε. Μπορεί να μην σας αρέσει να το βλέπετε αλλά, συγγνώμη, όταν οι ενήλικες πηγαίνουν κάπου με τα οπίσθιά τους έξω είναι δική τους υπόθεση. Ο κόσμος δεν είναι δίκαιος – πάντα έτσι ήταν, και πάντα έτσι θα είναι. Κάπου σκοτώνονται άνθρωποι, κάπου πεινάνε παιδιά και κάπου αλλού, την ίδια ώρα, άνθρωποι πίνουν σαμπάνια. Κανένα πένθος δεν μπορεί να κρατάει για πάντα».


Σχετικά άρθρα