Σοκάρει ο 16χρονος πατροκτόνος από τα Καλύβια – Έστησε καρτέρι στον πατέρα του με δύο μαχαίρια και τον κατακρεούργησε – “Μας κακοποιούσε επί χρόνια” λέει ο νεαρός δράστης

Άγριο έγκλημα στα Καλύβια με θύμα έναν 71χρονο πατέρα και δράστη τον μόλις 16 ετών γιο του. Ο νεαρός πατροκτόνος ομολόγησε την πράξη του στην αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι ήταν θύμα κακοποίησης από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο νεαρός 16χρονος είχε πάει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την μητέρα του και τον αδερφό του, οι οποίοι δεν έμεναν μαζί με εκείνο και τον πατέρα του. Αφού γύρισε στο σπίτι του το βράδυ της δολοφονίας περίμενε στην είσοδο τον πατέρα του και μόλις ο 71χρονος έφτασε στο σπίτι του επιτέθηκε κρατώντας δύο μαχαίρια. Ο νεαρός πατροκτόνος κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στην κοιλιά, τον θώρακα και το πρόσωπο του πατέρα του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.  

Κατά την επίθεση του νεαρού δράστη το 71χρονο θύμα προσπάθησε να ξεφύγει από τον νεαρό πατροκτόνο αλλά δεν τα κατάφερε. Έφτασε μέχρι την σκάλα του σπιτιού τους στην αυλή και έπειτα έπεσε στο πάτωμα, νεκρός από τις μαχαιριές που είχε καταφέρει να του δώσει ο γιος του.

Μετά το έγκλημα, ο 16χρονος δράστης επικοινώνησε με κάποιο φιλικό του πρόσωπο, με την μητέρα του και με τον αδερφό του και τους ενημέρωσε ότι μόλις είχε σκοτώσει τον πατέρα του. Οι αρχές έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον πατροκτόνο ενώ διαπιστώθηκε και ο θάνατος του 71χρονου πατέρα του, ο οποίος είχε μαχαιριές στην κοιλιά, τον θώρακα, το αριστερό του μάτι και το αριστερό του αυτί.

“Μας κακοποιούσε επί χρόνια”

Όταν ο 16χρονος βρέθηκε στα χέρια των αρχών ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον πατέρα του εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς του. Σύμφωνα με την μαρτυρία του, ο 16χρονος πατροκτόνος που διέμενε ακόμη με το θύμα, περίμενε να ενηλικιωθεί για να καταφέρει να φύγει κι εκείνος, όπως είχαν κάνει ο 19χρονος αδερφός του και η μητέρα του.

Όμως δεν άντεξε την κακοποίηση του πατέρα του και τους διαρκείς τσακωμούς του και ενώ ήταν εν βρασμώ κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στο θύμα του. Η αστυνομία ερευνά τα στοιχεία που έδωσε ο 16χρονος δράστης και διεξάγει έρευνα προκειμένου να δοθεί περισσότερο φως στα αίτια της τραγωδίας.

Σχετικά άρθρα