Η “Βασίλισσα των Χριστουγέννων” Μαράια Κάρεϊ επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο για να “πει” τα κάλαντα στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν

Φορώντας ένα λαμπερό μίνι σύνολο και με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, η απόλυτη σταρ των Χριστουγέννων Μαράια Κάρεϊ, διάσημη για το τραγούδι της “All I want for Christmas is you”, βρέθηκε στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου για να ευχηθεί “Καλά Χριστούγεννα” στον Πρόεδρο της Αμερικής, Τζο Μπάιντεν.

Η επίσκεψη ανέβηκε στα social και έγινε viral, αφού το βίντεο δείχνει τη απαστράπτουσα τραγουδίστρια να περιηγείται στους χώρους του Λευκού Οίκου, απολαμβάνοντας την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπό τους ήχους του κλασικού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού, «All I Want For Christmas Is You».

Μάλιστα ο Μπάιντεν δεν παρέλειψε να εκφράσει τον θαυμασμό του για την ντίβα των Χριστουγέννων «Θέλω να το ξέρεις», λέει ο Πρόεδρος, ο οποίος στη συνέχεια παίζει στο τηλέφωνό του το «All I Want For Christmas Is You». «Ω, το λατρεύουμε», απαντά η Κάρεϊ.

Η σταρ της ποπ και τα 12χρονα δίδυμά της, Μορόκαν και Μόνρο, εμφανίζονται να ποζάρουν για μια φωτογραφία με τον Μπάιντεν και στη συνέχεια η Κάρεϊ φαίνεται να κρεμάει ένα στολίδι στο δέντρο.

Σχετικά άρθρα