Σοκ στη Νέα Σμύρνη: 18χρονος αδερφοκτόνος πήρε το ψαλίδι και κατακρεούργησε τον αδερφό του γιατί είχε δανειστεί μια μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει!

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης (26/12) στη Νέα Σμύρνη, όπου δολοφονήθηκε ένα νεαρό 16χρονο παιδί, με δράστη τον ίδιο του τον αδερφό, ο οποίος έπαθε αμόκ όταν κατάλαβε ότι το άτυχο θύμα είχε δανειστεί μια μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που λογομαχούσαν τα δύο αδέρφια, ενώ πολλές φορές η διαμάχη τους κατέληγε στο να πιαστούν στα χέρια και να ασκήσουν βία ο ένας επάνω στον άλλο. Μάταια προσπάθησαν να χωρίσουν τα δύο παιδιά η μητέρα και η γιαγιά τους, αφού ο καβγάς ανάμεσα στα δύο παιδιά ήταν πάρα πολύ έντονος.

Αυτός όμως ο τσακωμός έμελλε να είναι και ο τελευταίος τους, αφού ο 18χρονος δεν άφησε τον τσακωμό να ξεθυμάνει αλλά πήρε ένα ψαλίδι και αφού κυνήγησε τον 16χρονο αδερφό του, ο οποίος προσπαθούσε να ξεφύγει από τον μανιασμένο αδερφοκτόνο, πηγαίνοντας στο σαλόνι του σπιτιού τους, τον ακινητοποίησε και τον μαχαίρωσε αρκετές φορές στον θώρακα.

Όταν έφτασε η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος βρήκε τον 16χρονο να κείτεται αιμόφυρτος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έδιναν στο παιδί τις πρώτες βοήθειες. Από την έρευνα οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν το ψαλίδι που αποτέλεσε το όπλο του εγκλήματος.

Ο νεαρός 16χρονος διακομίσθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα θανάσιμα τραύματά του. Ο 18χρονος αδελφοκτόνος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν. Κατηγορείται για «ανθρωποκτονία με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου στα πλαίσια ενδοοικογενειακής βίας» και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, για να απολογηθεί για την πράξη του.

Σχετικά άρθρα