Απίστευτο περιστατικό βίας στο Αγρίνιο! – Η πρώην νύφη όρμησε με μεταλλικό λοστό στην κουνιάδα της γιατί την χώρισε, όπως είπε, από τον αδερφό της!

Σκηνές φρίκης έζησε 31χρονη γυναίκα από το Αγρίνιο, όταν η 39χρονη πρώην νύφη της και σύντροφος του αδερφού της, της επιτέθηκε με μανία, κατηγορώντας τη ότι έφταιγε για τον χωρισμό τους. Η 39χρονη πήγε στο πατρικό σπίτι της 31χρονης γυναίκας κρατώντας έναν μεταλλικό λοστό στα χέρια της και άρχισε να την κοπανάει πάνω στην εξώπορτα με μανία.

Η νεαρή γυναίκα τρομοκρατήθηκε ακούγοντας τα χτυπήματα στην πόρτα και τις φωνές της πρώην νύφης της, η οποία την απειλούσε και την έβριζε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, φοβούμενη για τη σωματική της ακεραιότητα.

Οι αρχές βρήκαν την 39χρονη σε κατάσταση αμόκ και την οδήγησαν με χειροπέδες στα κρατητήρια. Κατά τον έλεγχο που διεξήγαγαν βρήκαν πάνω της και ένα κουζινομάχαιρο, το οποίο και κατέσχεσαν. Η 39χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και της ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, παράβαση του νόμου περί περί όπλων, εξύβριση και φθορά ξένης περιουσίας.

Σχετικά άρθρα