Αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου στη ρομαντική Ρώμη, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, αλλά έφαγε επική “χυλόπιτα” από την σύντροφό του (Βίντεο)

Το ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη δεν πήγε όπως το περίμενε ένας άντρας που ταξίδεψε με τη σύντροφό του στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου. Μπορεί τα χριστουγεννιάτικα φώτα και η χειμερινή ατμόσφαιρα να ήταν ό,τι έπρεπε για να ζητήσει το χέρι της φίλης του, εκείνη όμως είχε άλλα σχέδια.

@herclueless Good @Cartier ♬ original sound – herclueless

Στο βίντεο που έγινε viral στο tiktok εμφανίζεται το ζευγάρι να βρίσκεται στην Via dei Condotti, σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, όπου ακούγεται το O Sole Mio από έναν τενόρο. Ο νεαρός δεν χάνει χρόνο και γονατίζει στο ένα πόδι για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του αλλά εκείνη μένει “στήλη άλατος”. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, κι αφού έχει συνέλθει από το αρχικό σοκ του απαντά ένα μεγάλο «όχι» και συνεχίζει λέγοντας ότι «Δεν το περίμενα. Δεν ήμουν έτοιμη. Αλλά γι’ αυτό ήρθαμε στη Ρώμη;».

Ο νεαρός, κάπως σαστισμένος και απογοητευμένος, δεν θέλει να το βάλει κάτω και την ξαναρωτά, μπροστά στα μάτια των περαστικών που έχουν σταματήσει για να χαζέψουν το σκηνικό «Είναι ναι ή όχι;».

Η κοπέλα του απαντά «όχι» και ο νεαρός σηκώνεται ξανά όρθιος ενώ φαίνεται ότι θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί από την ντροπή του.

Σχετικά άρθρα