Γυναίκα σούφρωσε το πορτοφόλι επιβάτη λεωφορείου κι όταν πήγαν να την πιάσουν, σφήνωσε στο παράθυρο προσπαθώντας να ξεφύγει – Ούρλιαζε να την αφήσουν (βίντεο)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι επιβάτες σε αστικού λεωφορείου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες επιβιβάστηκε μια γυναίκα που έλεγε κανείς ότι ήταν πέραν κάθε υποψίας, αφού είχε προσεγμένο ντύσιμο και περιποιημένη εμφάνιση. Η αδύνατη, ξανθιά και μετρίου αναστήματος γυναίκα από την Βουλγαρία ανέβηκε στο λεωφορείο στο ύψος της στάσης Ανάληψη και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι από τσάντα γυναίκας.

Δυστυχώς για την ίδια, ήταν άτυχη, αφού έγινε αμέσως αντιληπτή από το εν δυνάμει θύμα της, το οποίο αντέδρασε άμεσα, προκαλώντας αναστάτωση. Ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό και η γυναίκα επέστρεψε αμέσως το πορτοφόλι στην κάτοχο του. Έπειτα προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να βρει χρόνο να διαφύγει λέγοντας με σπαστά ελληνικά «είναι τρελή αυτή.. είναι τρελή». Ταυτόχρονα κινήθηκε προς το πίσω μέρος του αστικού όπου βρήκε το ανακλινόμενο παράθυρο και αμέσως επιχείρησε να διαφύγει καθώς οι πόρτες του οχήματος ήταν κλειστές.

Οι επιβάτες προσπάθησαν να την σταματήσουν και να την κρατήσουν εκεί μέχρι να έρθει η αστυνομία αλλά η γυναίκα κατάφερε να ορμήσει μέσα από το παράθυρο του λεωφορείου, στην προσπάθειά της να διαφύγει. Αρχικά σφήνωσε αλλά τελικά αφού ξεσήκωσε τον τόπο από τις φωνές τις και τις βίαιες κινήσεις της κατάφερε να διαφύγει, τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Πίσω της άφησε τον σκούφο που φορούσε, ένα πακέτο τσιγάρα και δύο αναπτήρες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό της.

Σχετικά άρθρα