Ποιους “καίνει” τα αμαρτωλά ροζ βίντεο του Επστάιν; Πρίγκιπας Άντριου, Μπιλ Κλίντον και Ρίτσαρντ Μπράνσον στην λίστα – Τι σχέση είχε ο Παύλος Γλυξμπουργκ και η Κάμερον Ντίαζ;

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για τη δράση του προαγωγού χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν. Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις ο Επστάιν φέρεται να είχε μυστικές κασέτες σεξουαλικού περιεχομένου με τον πρίγκιπα Άντριου, τον Ρίτσαρντ Μπράνσον και τον Μπιλ Κλίντον.

Ξένα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης, όπως το Sky News μεταδίδουν ότι «φέρεται να έχουν τραβηχτεί κασέτες με σεξουαλικό περιεχόμενο του πρίγκιπα Άντριου, του Μπιλ Κλίντον και του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον από τον Τζέφρι Επστάιν, όπως αποκαλύπτουν δικαστικά έγγραφα».

Ένα από τα θύματα του Επστάιν, σύμφωνα με τη μαρτυρία της ίδιας, η Σάρα Ράνσομ, ισχυρίζεται ότι υπάρχει βιντεοσκοπημένο υλικό με τις ερωτικές συνευρέσεις τόσο του πρίγκιπα Άντριου όσο και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, το οποίο τράβηξε και είχε στην κατοχή του ο Επστάιν.

Βέβαια η πλευρά του αποθανόντος Επστάιν αρνείται τις κατηγορίες της Ράνσομ.

Παρ’ όλα αυτά η κατάθεση που φημολογείται ότι έδωσε η Σάρα Ράνσομ, περιγράφει ότι γνωστό της πρόσωπο «είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον». Μάλιστα οι συνευρέσεις είχαν απαθανατιστεί σε βίντεο που κρατούσε στο αρχείο του ο χρηματιστής και είχε δει και η ίδια.

Βέβαια, το 2019 είχε παρουσιάσει μια διαφορετική εκδοχή αυτών των βιντεοκασετών, αφού είχε αναφέρει ότι δεν ήταν αυθεντικές αλλά “κατασκευασμένες”: «είχα “κατασκευάσει” τις κασέτες για να του τραβήξω την προσοχή του Επστάιν και να τον κάνω να πιστεύει πως έχω στοιχεία σε βάρος του, σε περίπτωση που αποπειραθεί να μου κάνει κακό».

Πάντως όλοι οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στα ροζ βίντεο αρνούνται την συμμετοχή τους, παρότι η Ράνσομ ισχυρίζεται ότι φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα και των τριών επιφανών αντρών. Όπως αποκαλύπτει δε, τόσο εκείνη όσο και μια φίλη της βρισκόντουσαν συχνά με τον Κλίντον, στο διαμέρισμα του Επστάιν, στην 5η Οδό, για να κάνουν σεξ.

Στην προσπάθειά τους να “κουκουλώσουν” το σκάνδαλο επιτέθηκαν τόσο στην ίδια όσο και στην φίλη της ενώ επιστρατεύτηκε ακόμη και η Χίλαρι Κλίντον, η οποία προσπάθησε να μην αφήσει τα… παραστρατήματα του συζύγου της να κάνουν κακό στην προεκλογική της εκστρατεία για πρόεδρος των ΗΠΑ και έβαλε την Ράνσομ να υπογράψει ότι δεν θα μιλήσει ποτέ δημόσια για τον Μπιλ Κλίντον.

Όμως ακόμη και ο ίδιος ο Επστάιν, μέσω του δικηγόρου του, την είχε απειλήσει.

Γιατί ο Παύλος Γλυξμπουργκ και Κάμερον Ντίαζ βρίσκονται στο μικρό μαύρο βιβλίο του Επστάιν;

«Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι του Έπσταϊν, συνέλεγε πληροφορίες και τηλεφωνικούς αριθμούς σαν τρελή. Έτσι έχτιζε τις διασυνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά».

Αυτή είναι η σύντομη δήλωση που έκανε η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός του άντρα της στην αμαρτωλή λίστα Επστάιν.

Όπως αναφέρει η Μαρί Σαντάλ ουδέποτε τον συνάντησε, απλώς το όνομα βρέθηκε στη λίστα της συντρόφου του και από εκεί στα χέρια του ίδιου του Επστάιν.

Όμως και η διάσημη σταρ, Κάμερον Ντίαζ, αρνείται την εμπλοκή της στις “δουλείες” που είχε στήσει ο Επστάιν. Μέσω του εκπροσώπου της δημοσίευσε μια δήλωση – διάψευση, λέγοντας ότι: «Η Κάμερον δεν γνώρισε ποτέ τον Τζέφρι Έπσταϊν, ούτε ήταν ποτέ στο ίδιο μέρος με αυτόν ή είχε οποιαδήποτε σχέση μαζί του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μπορεί να ανέφερε το όνομά της ή να άφησε να εννοηθεί ότι την ήξερε».

Σχετικά άρθρα