Άγριο έγκλημα στον Βόλο: Αλβανός πατέρας θόλωσε όταν έμαθε ότι ο κουνιάδος του βίαζε την κόρη του από τα 9 της χρόνια, άρπαξε την καραμπίνα του και την άδειασε πάνω του

Ανάστατη είναι η κοινωνία του Βόλου στο άκουσμα της στυγερής δολοφονίας ενός Αλβανού υπηκόου από έναν ομοεθνή του. Ο 50χρονος δράστης ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του, αδερφό της γυναίκας του, όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 μόλις ετών.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της μικρής, η οποία είναι πλέον 18 ετών, πληροφορήθηκε από την κόρη του τον εφιάλτη που ζούσε. Ο 33χρονος θείος της, αδελφός της μητέρας της, άρχισε να την βιάζει από την ηλικία των 9 ετών και δεν σταμάτησε εδώ και 9 χρόνια τη δράση του. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ο αρρωστημένος “θείος” του κοριτσιού την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιούσε υλικό που είχε στα χέρια του, με βίντεο και φωτογραφίες, όπου είχε απαθανατίσει τις ασελγείς πράξεις του προς το κορίτσι. Έφτασε δε στο σημείο να ζητάει χρήματα από το άτυχο κορίτσι.

Πως ο πατέρας οδηγήθηκε στη δολοφονία

Στο άκουσμα της είδησης ο πατέρας θόλωσε, άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο (για το οποίο είχε νόμιμη άδεια) και έφυγε από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου με κατεύθυνση την Αγριά. Στο δρόμο, προσποιήθηκε ότι είχε πρόβλημα με το αυτοκίνητό του και ζήτησε από την γυναίκα του να ειδοποιήσει τον αδερφό της για να πάει στο σημείο να τον βοηθήσει.

Όταν έφτασε στο σημείο που είχε υποδείξει στη γυναίκα του ο 33χρονος κουνιάδος του ο 50χρονος λογομάχησε μαζί του και του επιτέθηκε χτυπώντας τον με το όπλο στο κεφάλι. Έπειτα, και αφού ο 33χρονο προσπάθησε να πάρει το όπλο από τον οργισμένο πατέρα, εκείνο εκπυρσοκρότησε και ο κουνιάδος του έπεσε στο έδαφος.

Ο πατέρας κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία προκειμένου να πάει στο σημείο όπου βρισκόταν μαζί με το πτώμα του 33χρονου κουνιάδου του. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο δράστης παραδόθηκε αμέσως και ομολόγησε την πράξη του ενώ ισχυρίστηκε ότι έφτασε στο έγκλημα επειδή έμαθε ότι ο κουνιάδος του βίαζε επί 9 χρόνια την ανήλικη κόρη του και την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει τις ασελγείς πράξεις του στο διαδίκτυο.

Μετά την ομολογία του, ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για την πράξη του.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθη άνδρας στο Βόλο για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σχετικά άρθρα