Συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού – Έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ και της έκανε μήνυση ο νέος ιδιοκτήτης

Η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού συνελήφθη σήμερα Τετάρτη (24.1.2024) το πρωί από την Αστυνομία, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε υπέβαλλε μήνυση εναντίον της.

Νωρίτερα είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου, προκειμένου να συμπαρασταθεί στη γυναίκα. Η Ιωάννα Κολοβού κατήγγειλε ότι οι Αρχές έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της με πριόνι για να της κάνουν έξωση, επειδή έχασε το σπίτι της στου Ζωγράφου σε πλειστηριασμό. Στην περιοχή είχαν συγκεντρωθεί ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και φέρεται να έκαναν χρήση χημικών.

Ο νέος ιδιοκτήτης, ο οποίος αγόρασε το ακίνητο σε πλειστηριασμό, υπέβαλλε μήνυση στην Ιωάννα Κολοβού, με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και ο γιος της να οδηγηθούν στο Α.Τ. Ζωγράφου, όπου και κρατούνται, βάσει της αυτόφωρης διαδικασίας που τους ασκήθηκε, εξαιτίας της μήνυσης τους.

Σχετικά άρθρα