Συνελήφθη 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 9χρονη εγγονή του

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη σύλληψη ενός 78χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη εγγονή του.

Στη σύλληψη ενός 78χρονου στο Κερατσίνι που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κερατσινίου.

Ο 78χρονος κατηγορείται βάσει εντάλματος σύλληψης, ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 78χρονος, μεταξύ του 2017 και του 2019 φέρεται να βίαζε την εγγονή του, ηλικίας τότε μεταξύ 9 και 11 ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ηλικιωμένος με χρήση σωματικής βίας, χρησιμοποιώντας την υπέρτερη φυσική του δύναμη έναντι ενός μικρού παιδιού το ακινητοποιούσε και το εγκλώβιζε για να προχωρά στις αρρωστημένες του πράξεις. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ασελγούσε στην εγγονή του όταν το παιδί επισκεπτόταν το σπίτι του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμενε μόνος με τη μικρή και η σύζυγός του και η μητέρα του παιδιού βρίσκονταν σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα