Δύο παιδόφιλοι συνελήφθησαν στην Αθήνα για ασέλγεια και κακοποίηση ανήλικων παιδιών 6,9 και 12 ετών

Διπλό το σοκ σήμερα, καθώς αποκαλύφθηκαν δύο περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και οι δύο μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Η μία αφορά έναν Φιλιππινέζο που ασελγούσε σε βάρος της κόρης της συντρόφου του από την ηλικία των 6 ετών.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι (5/2) αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε τυχαίο έλεγχο, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 54χρονο που σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για ασέλγεια στην κόρη της συντρόφου του. Πρόκειται για άνδρα από τις Φιλιππίνες, για τον οποίο υπήρξε καταγγελία τον Νοέμβριο του 2023 από το σχολείο. Το κορίτσι σήμερα είναι 15 ετών.

Ακολουθήθηκε αυτεπάγγελτη προανάκριση που σύμφωνα, με την οποία ο 54χρονος σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο κατά το χρονικό διάστημα από το 2016 έως το Σεπτέμβριο του 2022 προέβη σε κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η δεύτερη αφορά σε έναν πατέρα που ασελγούσε σε βάρος των δύο παιδιών του, δύο ανήλικα κορίτσια 9 και 12 ετών.

Ασελγούσε σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών του

Πρόκειται για 55χρονο άνδρα που συνελήφθη χθες το μεσημέρι (5/2), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, καθώς διώκονταν με ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Οδηγήθηκε στο Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από την ανωτέρω υπηρεσία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προέκυψε ότι ο 55χρονος ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων παιδιών του κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2014 έως το 2019 και ενώ οι κόρες του ήταν ανήλικες. Οι διεστραμμένες πράξεις του λάμβαναν χώρα μέσα στο οικογενειακό σπίτι όταν έλειπε η μητέρα των κοριτσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ξεκίνησε η φρίκη η μία κόρη του ήταν 9 ετών και η άλλη 12. Σήμερα είναι 19 και 22 ετών.

Σχετικά άρθρα