Πρίγκιπας Χάρι: 11 ώρες ταξίδι για μία ολιγόλεπτη επίσκεψη στον βασιλιά Κάρολο εν όψει της είδησης για την υγεία του – Έμεινε σε ξενοδοχείο και όχι σε κάποια βασιλική κατοικία – Θυμηθείτε τι είχε γράψει στα απομνημονεύματά του για τον Ουίλιαμ και δεν ξαναμίλησαν

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε 11 ώρες ταξίδι για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του, λόγω της κατάστασης της υγείας του, που διαγνώστηκε με καρκίνο. Η τελευταία συνάντηση πατέρα γιού, τετ α τετ είχε πραγματοποιηθεί πριν 16 μήνες, στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Βέβαια, κατά την επίσκεψή του ο πρίγκιπας δεν έμεινε παρά λίγο παραπάνω από μία ημέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίχως να συναντήσει τον αδελφό του Ουίλιαμ. Η συνάντηση με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, διήρκησε μόλις 45 λεπτά. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Κάρολος και η Καμίλα πήραν το ελικόπτερό τους και έφυγαν για το εξοχικό τους στο Σάντριγχαμ.

Η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν ήταν παρών στη συνάντηση αυτή και ούτε σχεδιάζει να δει τον αδερφό του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς «το γυαλί έχει ραγίσει» μετά από όσα έγραψε ο Χάρι για εκείνον και τη σύζυγό του στα απομνημονεύματά του που κυκλοφόρησαν πριν από έναν χρόνο.

Τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι

Στα απομνημονεύματά του, ο πρίγκιπας Χάρι χαρακτηρίζει τον αδερφό του Ουίλιαμ ως «ορκισμένο εχθρό». Πιο συγκεκριμένα, κατηγορεί τον Ουίλιαμ ότι τον πέταξε στο έδαφος σε έναν καυγά που είχαν μεταξύ τους το 2019 για τη Μέγκαν Μαρκλ, την οποία είχε παντρευτεί ο Χάρι την προηγούμενη χρονιά.

Παρότι ο Χάρι θα δεχόταν να τα ξαναβρούν, ο Ουίλιαμ δεν φαίνεται πρόθυμος για επανασύνδεση. Έχει επικεντρωθεί στην οικογένειά του. Ιδίως στην ανάρρωση της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιά, η οποία μάλιστα θα την κρατήσει μακριά από τις δημόσιες εμφανίσεις για τουλάχιστον τρεις μήνες, αλλά και στην ανατροφή των τριών παιδιών του: του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις.

Σε ξενοδοχείο διέμεινε ο Πρίγκιπας, δεν του προσφέρθηκε κάποια βασιλική κατοικία

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν πέρασε το βράδυ του σε κάποια από τις βασιλικές κατοικίες, καθώς ο βασιλιάς του έκανε έξωση από το Φρόγκμορ Κότατζ πέρυσι και φαίνεται ότι διανυκτέρευσε σε πολυτελές ξενοδοχείο.

«Στη συνηθισμένη του καλή φόρμα ο βασιλιάς» – λίγο απογοητευμένος

Μια πηγή του Παλατιού πρόσθεσε πως ο Κάρολος είναι «στη συνηθισμένη του καλή φόρμα» και «απλώς λίγο απογοητευμένος που η κατάστασή του δεν επηρέασε μόνο τα δικά του σχέδια, αλλά επηρεάζει και άλλους».

Σχετικά άρθρα