Νεαρός άνδρας βίαζε, χτυπούσε, βιντεοσκοπούσε και απειλούσε 40χρονη στον Αυλώνα

Ένας 21χρονος άνδρας από το Πακιστάν βίαζε συστηματικά μία 40χρονη γυναίκα από την Ινδία, βιντεοσκοπώντας τις αρρωστημένες πράξεις του. Πρόκειται για έναν πραγματικό εφιάλτη που ζούσε η γυναίκα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στον Αυλώνα Αττικής.

Πριν από λίγες μέρες έγινε η αποκάλυψη, καθώς η 40χρονη γυναίκα στις 10 Φεβρουαρίου αποφάσισε να μιλήσει στην αστυνομία για το φριχτό συμβάν που ζούσε το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του 21χρονου Πακιστανού άνδρα.

Ο εφιάλτης που βίωνε η γυναίκα στο σπίτι της

Με βάση την καταγγελία της στις αστυνομικές αρχές, αποκάλυψε πως ο πρώτος βιασμός έλαβε χώρα στις 23 Ιανουαρίου, όταν ο νεαρός άνδρας, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι γνώριζε την ίδια και τον ανιψιό της, πήγε στο σπίτι της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο κατηγορούμενος την εξανάγκασε με τη χρήση της βίας να συνευρεθούν ερωτικά, παρόλο που εκείνη ήταν συνεχώς αρνητική σε κάτι τέτοιο. Έφτασε σε σημείο να την χτυπήσει στο πρόσωπο και παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις φριχτές πράξεις του.

Ο εφιάλτης, όμως, δεν τελείωσε εκεί, αφού ο 21χρονος λίγες ημέρες αργότερα έφτασε ξανά στο σπίτι της και την υποχρέωσε σε συνουσία δίχως τη θέλησή της.

Απειλούσε πως θα τη σκοτώσει

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η 40χρονη γυναίκα, όλο αυτό το διάστημα ο 21χρονος της τηλεφωνούσε με σκοπό να την πείσει να συνευρεθούν ερωτικά, ενώ την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει και πως θα κοινοποιήσει σε τρίτους τα επίμαχα βίντεο των βιασμών.

Τελικά, οι αστυνομικοί έφτασαν στην οικία του 21χρονου και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στην κατοχή του βρέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να σταλούν προς εξέταση. Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι θα απολογηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας – εκδικητική πορνογραφία», καθώς και για παράβαση του άρθρου 336 του Ποινικού Κώδικα για «βιασμό».

Σχετικά άρθρα