Δείτε τη νέα ιστοσελίδα που ανέβασαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, όπου δείχνουν τις βιογραφίες τους και τις πρόσφατες δραστηριότητές τους

Το πριγκιπικό ζεύγος Χάρι-Μέγκαν, χθες βράδυ, αντικατέστησε την ιστοσελίδα του Archewell με έναν ιστότοπο που τώρα φέρει την ονομασία Sussex.com, αψηφώντας τις αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει στο παλάτι μία κίνηση σαν αυτή.

«Θα έχουν πραγματικό πρόβλημα με τη χρήση του “Σάσεξ”. Είναι ένας βασιλικός τίτλος, και εάν υπάρχει κάποια ένδειξη εμπορευματικότητας σχετικά με αυτό, θα κλείσει. Είναι απλώς συγκλονιστικό που δεν μπορούν να δουν πόσο άκομψο είναι», δήλωσε πηγή.

Η ιστοσελίδα τους:

Η ιστοσελίδα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
Πηγή: Sussex.com

Η εικόνα που βλέπουν οι επισκέπτες στην αρχική σελίδα είναι από τους Αγώνες Invictus το 2023.

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ιδιαίτερα εγκωμιαστικές βιογραφίες για τον Χάρι και τη Μέγκαν, καθώς και τα τελευταία νέα για το ζευγάρι.

Ο 39χρονος πρίγκιπας περιγράφεται ως «ανθρωπιστής, στρατιωτικός βετεράνος, υπέρμαχος της ψυχικής υγείας και αγωνιστής για το περιβάλλον». Η 42χρονη δούκισσα χαιρετίζεται ως «φεμινίστρια και υπέρμαχη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων».

Υπάρχει, επίσης, μια ενότητα αφιερωμένη στον πρίγκιπα Χάρι, δούκα του Σάσεξ, και στη Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ, με λεπτομέρειες για το παρελθόν και τα επιτεύγματά τους. Η βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι μιλάει για τα 10 χρόνια που υπηρέτησε στις βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις και στη συγγραφή του μπεστ σέλερ των New York Times «Spare», τονίζοντας ότι πρόκειται για «τα απομνημονεύματα της ζωής του, που ειπώθηκαν με συμπόνια, ευαλωτότητα και ακλόνητη ειλικρίνεια».

Η βιογραφία της Μέγκαν Μαρκλ αναφέρεται στο κοινωνικό της έργο, στην καριέρα της στη βιομηχανία του θεάματος ως πρωταγωνίστριας στην τηλεοπτική σειρά «Suits» και περιγράφεται ως best selling NY Times συγγραφέας των παιδικών βιβλίων «The Bench» και «Together: Our Community Kitchen». Οι βιογραφίες τους περιλαμβάνουν τη φράση: «Είναι αφοσιωμένοι στην αποστολή τους: Εμφανίσου, Κάνε το καλό». Διατηρούν την αξία ότι η φιλανθρωπική εργασία δεν πρέπει να είναι απλώς «ένα φυλλάδιο, αλλά μάλλον μια χείρα βοηθείας».

Ως προς τη σχεδίασή του, το site είναι μινιμαλιστικό. Έχει συνδέσμους για το Ίδρυμα Archewell και την Archewell Productions, καθώς και τον αμφιλεγόμενο ιστότοπο sussexroyal.com, που κυκλοφόρησε το 2020 μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από μέλη της βασιλικής οικογένειας. Πιστεύεται ότι ο δούκας και η δούκισσα θα χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο για να μοιραστούν τις προσωπικές και επίσημες ενημερώσεις τους, καθώς υπάρχει η ειδική ενότητα «Ειδήσεις».

Ωστόσο, στο νέο site φαίνεται να μη γίνεται καμία αναφορά στη φράση «υπηρετώντας τη μοναρχία» – η οποία ήταν εμφανής στον προηγούμενο ιστότοπό τους SussexRoyal.com.

Τι σχολίασε μία πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζεύγος

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν είναι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ. Αυτό είναι γεγονός. Είναι το επώνυμο και το όνομα της οικογένειάς τους», σχολίασε από την πλευρά της πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Σχετικά άρθρα