Πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 29χρονη έγκυο σύζυγό του μετά από έντονο καβγά, στο Ηράκλειο Κρήτης

Λίγο μετά τις 7:30 το πρωί σήμερα ένας 39χρονος Αλβανός, πυροβόλησε θανάσιμα την 29χρονη σύζυγό του, Ρουμανικής καταγωγής κι έπειτα κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Ειδικότερα, ο 39χρονος άνδρας, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, φέρεται να πυροβόλησε με πιστόλι και να σκότωσε τη σύζυγό του, στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο, σε ρετιρέ πολυκατοικίας, κοντά στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Άμεσα το ΕΚΑΒ, έφτασε στο σημείο για να παραλάβει την άτυχη γυναίκα, αλλά δυστυχώς, είχε ήδη χάσει τη ζωή της. Παράλληλα, στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία που εντόπισε τον 39χρονο γυναικοκτόνο και τον συνέλαβε, ενώ στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής, αλλά και η σήμανση.

«Η κοπέλα που έμενε εδώ πέρα ήταν έγκυος», ανέφερε μια γειτόνισσα, ενώ μία άλλη τόνισε ότι «είναι πολύ δυσάρεστα όλα αυτά, υπάρχει πολλή βία, κάτι πρέπει να γίνει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών για το περιστατικό, ενώ και οι δυο εργάζονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι διαπληκτισμοί μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται ότι ήταν συχνοί και καθημερινό φαινόμενο για τη γειτονιά καθώς περιγράφουν το ζευγάρι ως «θορυβώδες». 

Μάλιστα, ο άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, για επεισόδια και για χρήση ναρκωτικών.

Οι πληροφορίες λένε πως ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας ότι πυροβόλησε την σύντροφό του με ένα πιστόλι. Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε ένα τραπεζάκι μέσα στο σπίτι και είχε μέσα 3 πλήρη φυσίγγια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο βρέθηκε και μια βολίδα.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να δώσει κατάθεση εκ νέου, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Σχετικά άρθρα