Σοκαριστικό συμβάν με 27χρονο άνδρα που ξυλοκόπησε τη 19χρονη έγκυο σύντροφό του με σκοπό να διακόψει την εγκυμοσύνη και την εξανάγκασε με τη βία να πάρει ειδικό χάπι πετυχαίνοντας το στόχο του

Ένα αποτρόπαιο και σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια 19χρονη εκτυλίχθηκε την περασμένη Τρίτη (20/2) στη Ζάκυνθο.

Ένα σοκαριστικό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη στη Ζάκυνθο και το θύμα ήταν μία 19χρονη έγκυος κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 27χρονος, Αλβανικής καταγωγής άνδρας, οδήγησε τη 19χρονη έγκυο σύντροφό του στο σπίτι του και, αφού την κλείδωσε και τη φίμωσε σε δωμάτιο του σπιτιού, άρχισε να τη χτυπά προκειμένου η νεαρή, που διήνυε τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της, να αποβάλει. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 27χρονος οδήγησε τη νεαρή στο σπίτι του, την έδεσε και την ανάγκασε με τη βία να πάρει ειδικό χάπι για να αποβάλει.

Η πρόφαση με την οποία ο 27χρονος κατάφερε να οδηγήσει στο σπίτι του την άτυχη κοπέλα, ήταν δήθεν πως θα πήγαιναν για βόλτα. Κάθε άλλο παρά αυτό συνέβη. Η νεαρή κοπέλα βίωσε το αποτρόπαιο σκηνικό και το επόμενο πρωί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Ζάκυνθο, όπου και νοσηλεύεται χωρίς να βρίσκεται σε κίνδυνο η υγεία της, αλλά έχοντας αποβάλει.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 27χρονο

Οι γιατροί των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου ειδοποίησαν την αστυνομία και μετά από ολιγόωρη έρευνα εντοπίστηκε ο 27χρονος και συνελήφθη. Κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, διακοπή κυήσεως, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή, καθώς είχε αποσπάσει από τη σύντροφό του το κινητό της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα