Σοκαριστικό βίντεο με μεθυσμένο επιβάτη που επιτέθηκε σε αεροσυνοδό σε πτήση της Emirates – Πώς τον ακινητοποίησαν

Πρόκειται για έναν μεθυσμένο επιβάτη σε πτήση της Emirates που προσπάθησε να κουτουλήσει αεροσυνοδό σε πτήση από το Ντουμπάι.

Ο άνδρας φάνηκε να ήταν μεθυσμένος όταν εξέφρασε τη βίαιη αυτή συμπεριφορά στο τμήμα της business class του αεροσκάφους της Emirates, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς το Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν, το βράδυ της Κυριακής.

Το πλήρωμα καμπίνας στην πτήση EK614 προσπάθησε να συγκρατήσει τον συγκεκριμένο επιβάτη. Το βίντεο δείχνει πώς χτύπησε με το κεφάλι έναν από τους άνδρες του πληρώματος προτού τον ακινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια, μια αεροσυνοδός έτρεξε με ένα ζευγάρι μαύρα καλώδια έκτακτης ανάγκης – τα οποία φυλάσσονται στο αεροσκάφος για τον χειρισμό απείθαρχων επιβατών – για να του περάσει χειροπέδες.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που ο μεθυσμένος επιβάτης επιτέθηκε σε αεροσυνοδό

Ο άνδρας φέρεται να ήταν συγκρατημένος στο κάθισμα μέχρι την προσγείωση του Boeing 777 περίπου στις 1:20 π.μ. τοπική ώρα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε η αστυνομία του πακιστανικού αεροδρομίου για να τον συλλάβει.

Οι συνεπιβάτες δήλωσαν ότι ήταν «τρομοκρατημένοι» από το αμόκ και απέφευγαν να περνούν δίπλα από τον ιπτάμενο υπό τον φόβο ότι θα μπορούσε να τους επιτεθεί.

Ένας από αυτούς είπε: «Ο μεθυσμένος τύπος ήταν εξαιρετικά βίαιος. Το πλήρωμα της Emirates τον συγκράτησε και του πέρασε χειροπέδες, αλλά νομίζω ότι οι αρχές του Πακιστάν τον άφησαν να φύγει, καθώς είχε καλές διασυνδέσεις».

Το αλκοόλ απαγορεύεται στο Πακιστάν για τους μουσουλμάνους κατοίκους, με αποτέλεσμα πολλοί να πίνουν όταν επισκέπτονται πιο φιλελεύθερες γειτονικές χώρες.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι μια σχετικά αυστηρή ισλαμική χώρα, αλλά έχει γίνει πιο ανεκτική τα τελευταία χρόνια εν μέσω της ανόδου της ως ταξιδιωτικού προορισμού και αεροπορικού κόμβου.

Τα ποτά διατίθενται μέσα στην αίθουσα αναχωρήσεων του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι και σε μπαρ και εστιατόρια σε όλη την πόλη.

Σχετικά άρθρα