Σκηνικό θρίλερ με νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε σε αποχέτευση στη Σόλωνος – Τι ερευνά η αστυνομία

Χθες, Δευτέρα 26/2, εργαζόμενος σε συνεργείο αποφράξεων, εντόπισε ένα νεκρό βρέφος, σε αποχέτευση, στην οδό Σόλωνος, στα Εξάρχεια.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα ψάχνοντας να βρει ποιος ήταν εκείνος που πέταξε εκεί το βρέφος.

Για την υπόθεση, ενημερώθηκε εισαγγελέας και πρόκειται παρουσία της αστυνομίας και του ιατροδικαστή να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, σήμερα.

Πώς βρέθηκε το νεκρό βρέφος

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας υπάλληλος εταιρείας αποφράξεων, κατά την διάρκεια εργασιών στο σύστημα αποχέτευσης κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», εντόπισε μέσω κάμερας ένα νεκρό βρέφος, που είχε και τον ομφάλιο λώρο.

Ο άνδρας πήγε την κάμερα πιο κοντά και διαπίστωσε πως πρόκειται όντως για ένα νεκρό μωρό. Το άτυχο μωρό ήταν περίπου 5 μηνών.

Ο υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και τους «Γιατρούς χωρίς Σύνορα», καθώς στη συγκεκριμένη οδό συστεγάζεται και ο εν λόγω οργανισμός.

Οι «Γιατροί χωρίς Σύνορα» πήραν το μωρό και το τοποθέτησαν σε ένα κασόνι.

Πλησίον των «Γιατρών χωρίς Σύνορα» βρίσκεται και μία ιδιωτική μαιευτική κλινική, και ερευνάται πως το συγκεκριμένο βρέφος βρέθηκε στο σύστημα αποχέτευσης.

Είναι πιθανή κάποια αποβολή από εγκυμονούσα και έτσι να βρέθηκε το μωρό στο σύστημα αποχέτευσης.

Ωστόσο δεν υπάρχει πληροφορία στο μαιευτήριο και στους «Γιατρούς» για το εάν έφτασε κάποια γυναίκα ζητώντας βοήθεια.

Οι αστυνομικοί έχουν μιλήσει με τον κοινωνικό λειτουργό της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», τον υπεύθυνο των γραφείων αλλά και την γυναικολόγο, που εξετάζει εθελοντικά γυναίκες.

Σχετικά άρθρα