Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και αυτοκτόνησε – «Βοήθεια, μην τον σκοτώσεις», φώναζε η κόρη του δράστη – Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις και το πρώτο σενάριο για το λόγο που οδήγησε το δράστη στην άγρια δολοφονία

Σοκαρισμένη η γειτονιά επί της οδού Κυζίκου στη Νίκαια, από την στυγερή δολοφονία που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, όταν ένας 64χρονος πεθερός σκότωσε με δίκαννο τον 39χρονο γαμπρό του και μετά αυτοκτόνησε. Σε γκαράζ εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Η Άμεση Δράση ενημερώθηκε στις 8:23 το πρωί.

Όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν τα δύο θύματα στον δρόμο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση που συνέδεε τους δύο άνδρες ήταν γαμπρός και πεθερός. Δράστης και αυτόχειρας ο 64 ετών πεθερός, θύμα ο 39 ετών γαμπρός του, σύζυγος της κόρης του.

Τι όπλισε το χέρι του 64χρονου πεθερού; – Το πρώτο σενάριο

Για την ώρα, ο λόγος που οδήγησε τον 64χρονο να προβεί σε αυτή την δολοφονική πράξη δεν είναι ξεκάθαρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεθερός, που διέμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του και θεωρούσε υπαιτίους την κόρη του και τον γαμπρό του, ενώ η σύζυγός του μετά τον χωρισμό τους είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του ζευγαριού στη Νίκαια. Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό του φαίνεται ότι βρέθηκε σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι της κόρης του, όπου πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, στις 24 Φεβρουαρίου, είχε σημειωθεί ένα άλλο ανάλογο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, όπου σε εκείνο το περιστατικό ένας 69χρονος, με την προτροπή της συζύγου του, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον 57χρονο γαμπρό του μέσα στην αυλή του σπιτιού του.

Μαρτυρία από κάτοικο της γειτονιάς

«Ήταν πολύ καλά παιδιά, τόσο το θύμα όσο και η σύζυγός του. Είμαστε σοκαρισμένοι από το περιστατικό. Ο 39χρονος ήταν οικογενειάρχης. Ήταν συνεχώς από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι. Πριν το φονικό υπήρξε ένταση. Ακούστηκε η κοπέλα να φωνάζει για βοήθεια και να παρακαλάει τον δράστη που αυτοκτόνησε να μην τον σκοτώσει. Μετά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και στη συνέχεια ένας δεύτερος», είπε χαρακτηριστικά μία κάτοικος της γειτονιάς.

Σχετικά άρθρα