Κακοποίησε φρικτά την 32χρονη σύζυγό του, χτυπώντας την με σίδερο ατμού και περιλούζοντάς την με χλωρίνη

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Άργος με θύμα μια 32χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος δράστης, χτύπησε τη σύζυγό του με σίδερο και και την περιέλουσε με χλωρίνη σε πρόσωπο και σώμα, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. προέβη και σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ο δράστης ήταν κακοποιητικός απέναντι στην 32χρονη σύζυγό του, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η γυναίκα έπεσε αρκετές φορές θύμα άγριων ξυλοδαρμών και ταπεινωτικών συμπεριφορών από τον συλληφθέντα.

Μάλιστα, ο ίδιος ο δράστης, όταν διαπίστωσε πόσο σοβαρά την είχε κακοποιήσει, την μετέφερε μαζί με έναν φίλο του στο στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λίγες ώρες αργότερα έλαβε εξιτήριο.

Εκεί η γυναίκα περιέγραψε τα πάντα στους γιατρούς, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν την αστυνομία. «Ήταν ένα πολύ ήσυχο ζευγάρι. Η Ελένη ήταν μια νοικοκυρά ήσυχη. Παλιότερα δούλευε, τώρα μεγάλωνε τα δύο της παιδιά», ανέφεραν από τη μεριά τους, οι γείτονες του ζευγαριού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος δράστης ήταν πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών και μάλιστα είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία. Όταν γύρισε στην Ελλάδα, λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκε με την 32χρονη.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα άτομο που μεγάλωσε επίσης σε κακοποιητικό περιβάλλον καθώς η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από επτά χρόνια, έπεφτε θύμα άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

Το ζευγάρι ζούσε στο Άργος μαζί με τα δύο τους παιδιά.

Ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο η γυναίκα υπέβαλλε μήνυση στον σύζυγό της και πλέον βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της στο πατρικό της σπίτι και προσπαθεί να συνέλθει.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή Ναυπλίου.

Σχετικά άρθρα