Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά από εβδομάδες απουσίας, λόγω του σοβαρού χειρουργείου στην κοιλιά

Την πρώτη της εμφάνιση, αν και όχι επίσημα, έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, το πρωί της Δευτέρας σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της Κάρολ Μίντλετον.

Βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον συνοδηγό και στο τιμόνι τη μητέρα της. Η 42χρονη πριγκίπισσα φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου και χαμογελούσε συγκρατημένα, προφανώς επειδή αντιλήφθηκε τους παπαράτσι. 

Βρέθηκαν στην περιοχή του Ουίνδσορ γύρω στις 9 το πρωί, τοπική ώρα και πιθανολογείται πως οι δύο γυναίκες επέστρεφαν από το σχολείο όπου είχαν αφήσει τα τρία παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Μαζί τους δεν υπήρχαν άλλοι συγγενείς και οι δύο γυναίκες φαίνεται πως δεν είχαν μαζί τους συνοδεία από σωματοφύλακες.

Η τελευταία φορά που η Κέιτ Μίντλετον είχε πραγματοποιήσει επίσημη δημόσια εμφάνιση ήταν τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ, όπου μαζί με τον Ουίλιαμ και τα παιδιά τους είχαν παραστεί στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία. Έκτοτε, εξαφανίστηκε από το προσκήνιο.

Στις 29 Ιανουαρίου η Κέιτ Μίντλετον έλαβε εξιτήριο από το νοσηλευτικό ίδρυμα και άρχισε η μακρά περίοδος της ανάρρωσής της. Το γεγονός, όμως, πως το παλάτι τηρεί σιγή ιχθύος για την πορεία της υγείας της έδωσε αφορμή για φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύματα στα βρετανικά ταμπλόιντς που, μεταξύ άλλων, υποστήριζαν, είτε πως η μέλλουσα βασίλισσα έχει υποστεί νευρικό κλονισμό, είτε πως παίρνει διαζύγιο από τον διάδοχο του θρόνου ενώ άλλα δημοσιεύματα ανέφεραν πως πάσχει από τη νόσο του Κρον.

Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι «Το παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο το χρονοδιάγραμμα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχει μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει» προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι «καλά».

Η Kate Middleton σχεδιάζει να επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα. Την ίδια στιγμή ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη να φτάνει στη βασιλική κατοικία Clarence House καθώς η θεραπεία του για τον καρκίνο συνεχίζεται.

Σχετικά άρθρα