Η Jessica Biel μίλησε για το θέμα της περιόδου των γυναικών και θυμάται ότι «έκλαιγε υστερικά» όταν της ήρθε η πρώτη της περίοδος: «Ήμουν τόσο φοβισμένη» – «Ακόμα κρύβω τα ταμπόν στο μανίκι» (βίντεο)

Χθες, η 42χρονη ηθοποιός, μοιράστηκε στο Instagram ένα “get ready with me” κλιπ, στο οποίο μίλησε για την πρώτη της περίοδο σε ηλικία 11 ετών.

“Σήμερα θέλω να μιλήσω για κάτι για το οποίο δεν μιλάνε πολλοί άνθρωποι, κάτι που είναι τρελό γιατί συμβαίνει στο 50% του πληθυσμού”, ξεκίνησε η Biel.

“Και, ακόμα, το 2024, δυσκολευόμαστε να το αποστιγματίσουμε… την περίοδό σου, σωστά; Νομίζω ότι είναι απλά σημαντικό να εξομαλύνουμε αυτό το πράγμα”, πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι “είναι τόσο δύσκολο όταν προσπαθείς να κρύψεις” την περίοδό σου, προσθέτοντας ότι “νιώθεις αμηχανία” και “ντροπή γι’ αυτό”, και έτσι ακριβώς ένιωσε και η ίδια όταν της ήρθε η πρώτη της περίοδος.

Συνέχισε να διηγείται την “αστεία ιστορία”, η οποία συνέβη το πρωί της θεατρικής της παράστασης στο σχολείο. “Ήμουν περίπου 11 ετών και έπαιζα τον χαρακτήρα του παππού, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες της παράστασης”, θυμήθηκε η Biel.

Και συνέχισε: “Φοβήθηκα τόσο πολύ, που κλειδώθηκα στο μπάνιο. Έκλαιγα υστερικά, τηλεφώνησα στη μαμά μου. Της είπα, ξέρετε, ‘κάτι δεν πάει καλά’. Αυτό ένιωθα, ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί μου. Παρόλο που εκείνη με είχε προετοιμάσει, εγώ δεν ήμουν προετοιμασμένη”.

“Και μέχρι σήμερα, ακόμα κρύβω τα ταμπόν στο μανίκι μου καθώς τρέχω στο μπάνιο, κάτι που είναι τρελό. Δεν θα έπρεπε να αισθάνεστε έτσι στα 42 σας”, πρόσθεσε. “Κατέληξα να κάνω το έργο μου, η μαμά μου με βοήθησε, με συνέδεσε. Ήταν παράξενο, κατάφερα να κάνω όλα όσα έπρεπε να κάνω εκείνη την ημέρα και να έχω ακόμα την περίοδό μου, οπότε πέρασε αυτό”.

“Ξέρω ότι αυτή ήταν η ιστορία που όλοι περιμένατε. Αλλά στην πραγματικότητα, μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό; Οι περίοδοι είναι ωραίες!” Η Biel έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η ηθοποιός είναι μητέρα των γιων Silas, 8 ετών, και Phineas, 3 ετών, τους οποίους μοιράζεται με τον σύζυγό της Justin Timberlake, 43 ετών. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2012.

Φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Σχετικά άρθρα