To μήνυμα και η συμβουλή της Kylie Minogue προς όλες τις γυναίκες του κόσμου – «Σε κάθε χθες και σε κάθε αύριο, υπάρχεις μόνο εσύ» – «Δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου όλη την ώρα, απλά να είσαι εσύ»

Η Kylie Minogue βρίσκεται στο αποκορύφωμα της καριέρας της και καθώς αναλογίζεται τις τελευταίες της επιτυχίες, έχει ένα μήνυμα για τις γυναίκες όλου του κόσμου.

Η 55χρονη τραγουδίστρια από την Αυστραλία έχει περάσει τις τελευταίες δεκαετίες εξασφαλίζοντας τη θέση της ως ηγέτιδας στον κόσμο της ποπ μουσικής, αλλά τους τελευταίους μήνες κέρδισε μερικές από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες όλων των εποχών. Καθώς σκέφτεται τα σκαμπανεβάσματα που βίωσε, λέει ότι η συμβουλή που θα έδινε στις γυναίκες είναι απλή: «Υπάρχει μόνο μία από εσάς» (“There’s one of you”).

«Δεν το έχω βάλει ακόμα αυτό σε τραγούδι, αλλά θα το ήθελα πολύ. Σε κάθε χθες και σε κάθε αύριο, υπάρχεις μόνο εσύ», είπε στο κόκκινο χαλί των Billboard Women in Music Awards την Τετάρτη.

«Ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας ή να κρίνουμε τους εαυτούς μας ή οτιδήποτε άλλο. Θέλω κατά κάποιο τρόπο να πω να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου, αλλά επίσης δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος όλη την ώρα, απλά να είσαι εσύ».

Σκεπτόμενη την παρουσία της εκδήλωση όπου παρευρέθηκαν πολλοί αστέρες – όπου ήταν μία από τις τιμώμενες της βραδιάς και έλαβε το πολυπόθητο βραβείο icon – η Minogue πρόσθεσε: «Απλά από την παρουσία μου εδώ απόψε, υπάρχουν πολλές δυσκολίες με σκαμπανεβάσματα και προσπαθώ πάντα να κρατάω τη μέση λύση».

Τελικά, η Minogue συμβουλεύει: «Να είστε ο εαυτός σας σε όλα τα διαφορετικά στάδια της ζωής σας».

Σχετικά άρθρα