Νεκρός ο γνωστός Έλληνας TikToker, Tzane, σε ταξίδι που έκανε στην Ιταλία – Εξερευνούσε με την παρέα του ένα ερημικό χωριό και έπεσε από μπαλκόνι που δεν είχε κάγκελα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Tzane είχε επισκεφθεί με την παρέα του ένα εγκαταλελειμμένο χωριό στην Καλαβρία της Ιταλίας, το Roghudi Vecchio, για να το εξερευνήσουν. Δυστυχώς, όμως, κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης ο νεαρός TikToker έπεσε από το μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί και ένα ελικόπτερο.

Τα τελευταία βιντεάκια που ανέβασε στην ιστορία του στο instagram χθες

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε με story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χρήστος Κόγιας, ο οποίος ήταν μαζί του στο ταξίδι, ενώ σχετική ανάρτηση έκανε λίγο αργότερα και ο γνωστός infuencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Η ανάρτηση του Χρήστου Κόγια

“Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη”, έγραψε σε story του στο Instagram.

Σοκαρισμένοι οι ακόλουθοι και οι φίλοι του γνωστού TikToker #lordtzane, ο οποίος μετρούσε πάνω από 57 χιλιάδες ακόλουθους, τον αποχαιρετούν και εκφράζουν τη θλίψη τους για τον αιφνίδιο θάνατό του, σχολιάζοντας κάτω από τις δημοσιεύσεις του.

H ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ώστε να επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα της είδησης που δημοσίευσε ο Κόγιας

Λίγο αργότερα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, γράφοντας: «Δεν είναι τρολ ή κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας, πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του, το έχει αποτυπώσει με τέτοιον τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα!».

Σχετικά άρθρα