Χωριστά εμφανίστηκαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι στην εκδήλωση “Diana’s Legacy”, προς τιμήν της μητέρα τους

Τα βραβεία “Diana Legacy Awards” διεξάγονται κάθε δύο χρόνια και αναγνωρίζουν νέους ηγέτες στο όνομα της εκλιπούσας μητέρας του Ουίλιαμ και του Χάρι, Νταϊάνα. Καθιερώθηκαν δύο χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997 στο Παρίσι.

Στη λαμπερή εκδήλωση στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου, το Diana Award, ο μοναδικός φιλανθρωπικός οργανισμός που φέρει το όνομά της, βραβεύει 20 νέους από τη συνομοταξία του ως νικητές του Legacy Award. Το βραβείο σηματοδοτεί την 25η επέτειο της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Oυίλιαμ υποστηρίζουν έναν κοινό σκοπό: επαινούν τους νέους που έκαναν το κάτι παραπάνω στο όνομα της εκλιπούσας μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Μάλιστα, τα δύο αδέρφια εμφανίστηκαν χωριστά στην εκδήλωση.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έδωσε το παρών στην εκδήλωση Diana Legacy, απένειμε βραβεία στους νικητές και μίλησε για την αείμνηστη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα και απαίτησε συγκινητικό φόρο τιμής στην αείμνηστη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς μοίραζε βραβεία στη μνήμη της.

Από την άλλη ο πρίγκιπας Χάρι, έδωσε το «παρών» μέσω βιντεοκλήσης, όταν όμως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε ήδη αποχωρήσει από την εκδήλωση.

Η συνύπαρξή τους ακολούθησε τους ισχυρισμούς βασιλικού εμπειρογνώμονα που υποστήριξε πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα επέμενε τα δύο αδέρφια να αφήσουν στην άκρη τη διαμάχη τους για να απονείμουν τα βραβεία στο όνομά της.

Η θεαματική εκδήλωση της χθεσινής βραδιάς περιλάμβανε και μια παράσταση από τον τραγουδοποιό Tom Walker.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφθηκε και το OnSide Youth Zone τρεις ημέρες αφότου η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη για την «πειραγμένη» οικογενειακή φωτογραφία της για την ημέρα της Μητέρας.

Χωρίς την Κέιτ ο Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρευρέθηκε στην εκδήλωση μόνος του εν μέσω της συνεχιζόμενης ανάρρωσης της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον από την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά της στις 16 Ιανουαρίου.

Πέρυσι, οι αδελφοί συμμετείχαν επίσης σε μια εκδήλωση προς τιμήν των νεαρών αλλαγών που επιλέχθηκαν από το Diana Award. Ο πρίγκιπας Χάρι παρευρέθηκε σε εκδήλωση και συμμετείχε σε ερωτήσεις και απαντήσεις στο Λος Άντζελες, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ηχογράφησε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

Οι φετινοί νικητές των Βραβείων Κληρονομιάς προέρχονται από όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, το Μπαγκλαντές, τα Νησιά Κέιμαν, την Ινδία, την Ινδονησία, την Τζαμάικα, τη Νιγηρία, το Ομάν, το Πακιστάν, τη Ρουμανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το παλάτι πρόσθεσε ότι το βραβείο “γιορτάζει τα επιτεύγματα 20 εξαιρετικών νέων ηγετών που εμπνέουν την επόμενη γενιά να ακολουθήσει τα βήματα της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας και να κάνει θετική διαφορά στον κόσμο”.

Σχετικά άρθρα