Άντρας καταδιώκει τη γυναίκα του επειδή χώρισαν – Η ίδια κατήγγειλε ότι την κυνηγούσε με το αυτοκίνητό του στο Πέραμα – Ακινητοποίησε το αυτοκίνητό της και μπήκε μέσα από το παράθυρο

Το απόγευμα της Παρασκευής 15/3, σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ, όταν γυναίκα κατήγγειλε πως ο σύζυγός της την καταδιώκει με το αυτοκίνητό του στο Πέραμα. Το περιστατικό βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Η γυναίκα το πρωί της Πέμπτης βγήκε από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της. Ο πρώην σύντροφός της με τον οποίο είχαν χωρίσει λίγες μέρες νωρίτερα την παρακολούθησε. Μόλις η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό της άρχισε να την καταδιώκει στους δρόμους της Ελευσίνας. Μάλιστα προσπάθησε να ακινητοποιήσει το όχημά της εμβολίζοντάς το συνολικά 7 φορές!

Τελικά μετά από αρκετά λεπτά κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα της γυναίκας έξω από έναν φούρνο. Κατέβηκε από το δικό του και εισέβαλλε στο ΙΧ της γυναίκας από το παράθυρο. Οι κάτοικοι ακούγοντας φωνές βγήκαν στα μπαλκόνια. Μόλις είδαν τις σκηνές αμέσως έτρεξαν να σώσουν τη γυναίκα. Κάτοικος άνοιξε την πόρτα για να την σώσει από τα χέρια του πρώην συντρόφου της ενώ διερχόμενοι οδηγοί απομάκρυναν τον άνδρα.

Η γυναίκα αμέσως πήγε στην αστυνομία για να τον καταγγείλει. Εκείνος πήγε έξω από το αστυνομικό τμήμα να την εντοπίσει. Μόλις τον αντίκρισαν οι άνδρες της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ αμέσως ξεκίνησαν να τον κυνηγούν. Ακολούθησε καταδίωξη.

Ο δράστης έφτασε μέχρι το σπίτι του και ξεκίνησε να πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς οι αποίοι τελικά τον συνέλαβαν.

Όπως φέρεται να είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, είχε προηγηθεί λογομαχία με τον δράστη καθώς δεν μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό τους.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που προχωρούσε σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της. Το θύμα είχε εγκαταστήσει το Panic button στο κινητό της, όμως από την ταραχή της δεν κατάφερε να το ενεργοποιήσει.

Σχετικά άρθρα