Η Σακίρα είπε ότι είναι «καλό» να μην έχει σύζυγο: «Με τραβούσε προς τα κάτω» – «Ήταν κάπως σαν μια σχέση αγάπης-μίσους… ένιωθα ενοχές, ένιωθα διχασμένη»

Παρόλο που το να είσαι ανύπαντρη μητέρα μπορεί να αποτελεί πρόκληση, η Shakira αγκαλιάζει την ανεξαρτησία της.

Η τραγουδίστρια του “Hips Don’t Lie” μίλησε για την εξισορρόπηση της ανύπαντρης μητρότητας με την καριέρα της, σε μια συνέντευξη στο Apple Music, με τον Zane Lowe.

Συγκεκριμένα, αισθάνεται ότι η μουσική της καριέρα έχει ευδοκιμήσει τώρα που χώρισε από τον πρώην σύζυγό της Gerard Piqué, με τον οποίο μοιράζεται δύο παιδιά.

«Κατά κάποιον τρόπο, είναι κάπως καλό να μην έχεις σύζυγο. Δεν ξέρω γιατί, με τραβούσε προς τα κάτω», δήλωσε η Shakira στο Lowe.

Καθώς μάθαινε να είναι σύντροφος με τον Gerard Piqué – με τον οποίο έβγαινε για 11 χρόνια μέχρι τον χωρισμό τους το 2022 – και γονέας των δύο γιων τους Milan, 11, και Sasha, 9, η Shakira πάλευε να βρει τη σωστή ισορροπία.

Όταν ζούσε ακόμα παντρεμένη στη Βαρκελώνη, ήταν δύσκολο για εκείνη να δουλέψει πάνω σε νέα μουσική.

«Ήταν κάπως σαν μια σχέση αγάπης-μίσους μερικές φορές γιατί κάθε φορά που με καλούσαν στο στούντιο για να κάνω τη δουλειά μου, απέτυχα», θυμάται. «Ένιωθα ότι άφηνα την οικογένειά μου χωρίς επίβλεψη. Υπήρχαν στιγμές που πραγματικά δεν το απολάμβανα. Ξέρεις, ένιωθα ενοχές. Ένιωθα διχασμένη».

Η αλλαγή στη ζωή της μετά το χωρισμό και τη μετακόμιση στο Μαϊάμι

Αλλά από τότε που μετακόμισε στο Μαϊάμι με τους γιους της μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά γι’ αυτήν.

Τώρα που τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει και η Shakira ζει στο Μαϊάμι, είναι διαφορετικά, «αν και είναι πιο δύσκολο γιατί τώρα είμαι υπεύθυνη για αυτά τα δύο παιδιά, που εξαρτώνται τόσο πολύ από εμένα. Και είμαι ανύπαντρη μητέρα, δεν έχω σύζυγο στο σπίτι να βοηθάει σε οτιδήποτε».

«Έπρεπε να μαζέψω τα κομμάτια του εαυτού μου και στη συνέχεια να τα ξαναενώσω και η μουσική ήταν η κόλλα για να το κάνω αυτό», πρόσθεσε.

Αλλά το να έχει το χώρο να επικεντρωθεί στην τέχνη της ήταν επίσης θεραπευτικό, παρόλο που πρέπει να διαχειρίζεται τους γιους της ανεξάρτητα, πρόσθεσε.

Η Shakira δεν είναι η μόνη διασημότητα που έχει μιλήσει για το γεγονός ότι είναι ανύπαντρη μητέρα.

Η λατίνα ποπ σταρ πιστεύει ότι η μουσική της καριέρα έχει πάει τόσο καλά, ακριβώς επειδή είναι μόνη της.

Χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της είπε: «Κατά κάποιον τρόπο, είναι καλό να μην έχεις σύζυγο γιατί αυτό… δεν ξέρω γιατί με έσυρε κάτω, φίλε». «Τώρα έχω όρεξη να δουλέψω. Έχω όρεξη να γράφω τραγούδια. Έχω όρεξη να κάνω μουσική. Είναι μια ψυχαναγκαστική μου ανάγκη που δεν ένιωθα πριν

Η Shakira θα κυκλοφορήσει το 12ο στούντιο άλμπουμ της, Las Mujeres Ya No Lloran (Women Don’t Cry Anymore), αυτή την Παρασκευή. Αυτό θα σηματοδοτήσει την πρώτη της κυκλοφορία άλμπουμ μετά από επτά χρόνια.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το άλμπουμ είναι μια απόδειξη για την «ανθεκτικότητα και τη δύναμη της Shakira και τη δύναμη της μουσικής να μεταμορφώνει ακόμη και τις πιο δύσκολες εμπειρίες σε πολύτιμες στιγμές».

«Το να φτιάχνω αυτό το σύνολο της δουλειάς ήταν μια αλχημική διαδικασία. Καθώς έγραφα κάθε τραγούδι, ξαναέφτιαχνα τον εαυτό μου. Ενώ τα τραγουδούσα, τα δάκρυά μου μεταμορφώθηκαν σε διαμάντια και η ευαλωτότητά μου σε δύναμη», είπε η καλλιτέχνης του “Hips Don’t Lie”.

Το LP των 16 κομματιών θα περιλαμβάνει οκτώ τραγούδια που δεν έχετε ξανακούσει, ένα remix και επτά σινγκλ που είχαν κυκλοφορήσει προηγουμένως όπως το “Music Sessions Vol. 53” με τον Bizarrap, “TQG” με τον Karol G, “Te Felicito” με τον Rauw Alejandro και “Copa Vacía” με τον Manuel Turizo.

Σχετικά άρθρα