Σκηνικό θρίλερ με το πτώμα άντρα που βρέθηκε σε σακούλες σκουπιδιών στα Γιάννενα – Η υπόθεση παραπέμπει σε αυτοκτονία – Βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στα Ιωάννινα, καθώς πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στον λόφο της περιοχής Φρόντζου.

Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε ένας ηλικιωμένος που έκανε τον πρωινό του περίπατο μέσα στο δασάκι και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Αστυνομικοί εντόπισαν σε δασύλλιο στην περιοχή των Ιωαννίνων νεκρό έναν άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κεφάλι του αλλά και τα πόδια του ήταν τυλιγμένα μέσα σε σακούλα απορριμμάτων.

Στο χέρι του κρατούσε ένα πιστόλι, ενώ στο σημείο έχουν βρεθεί και χειροπέδες.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας βρίσκονται πραγματοποιούν έρευνα για να ταυτοποιήσουν τον άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα, αλλά και ποιοι είναι οι δράστες της συγκεκριμένης αποτρόπαιης ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτοψία του ιατροδικαστή και του εγκληματολογικού.

Βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νεότερα στοιχεία «δείχνουν» αυτοκτονία ενώ δίπλα στον νεκρό βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έθεσε τέλος στη ζωή του. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το θύμα έφερε ένα τραύμα από πυροβολισμό στον κρόταφο.

Οι πληροφορίες, επίσης, ανέφεραν πως ο νεκρός άντρας είχε στα πόδια του μια μαύρη σακούλα απορριμμάτων, η οποία έφτανε στο ύψος των γονάτων και ήταν δεμένη, με το κορδόνι τραβηγμένο. Το κεφάλι του βρισκόταν, επίσης, μέσα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών.

Πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα που είχε ψυχιατρικά προβλήματα, ο οποίος εκτιμάται ότι πρώτα έβαλε στο κεφάλι του μια σακούλα και μετά αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 50χρονος που έμενε πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρός, πριν δύο χρόνια είχε προσπαθήσει ξανά να δώσει τέλος στη ζωή του.

Στην αρχή οι αστυνομικοί δεν είχαν δει το σημείωμα, καθώς ο ιατροδικαστής είχε δώσει σαφείς οδηγίες να μην μετακινήσει κανείς το πτώμα.

Στο πεντασέλιδο σημείωμα που φέρεται να άφησε πίσω του, ο άνδρας έδινε μεταξύ άλλων οδηγίες στους αστυνομικούς για το πώς θα χειριστούν το όπλο του για να μην τραυματιστούν, καθώς ήταν οπλισμένο.

Σχετικά άρθρα