Ποια είναι η μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει η Κέιτ Μίντλετον;

Τις τελευταίες ώρες, οι δηλώσεις του δημοσιογράφου και βασιλικού εμπειρογνώμονα Marc Roche κάνουν τον γύρο κόσμου, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του, επικαλούμενος έγκυρη πηγή, από ποια μορφή καρκίνου πάσχει η Κέιτ Μίντλετον.

«Η Κέιτ πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Marc Roche. Μάλιστα, εξήγησε ότι η προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται η ίδια, μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο».

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της, ο Roche τόνισε: «Δεν θα είναι το Πάσχα, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Αντιθέτως, γίνεται λόγος για τον Ιούνιο ή Ιούλιο, ίσως στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ. Γνωρίζοντας την επιθυμία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως». Μάλιστα, ήταν κατηγορηματικός στο γεγονός ότι δεν θα υπάρξει καμία νέα ανακοίνωση όσον αφορά την κατάσταση της υγείας της.

Το βίντεο με την ανακοίνωσή της ότι διαγνώστηκε με καρκίνο:

Σχετικά άρθρα