O 33χρονος Άαρον Τέιλορ Τζόνσον που ενδέχεται να υποδυθεί τον νέο Τζέιμς Μποντ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με την 57χρονη γυναίκα του – H ιστορία πίσω από τη γνωριμία τους

Ήταν βραδιά ραντεβού για την Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον και τον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον στην πρεμιέρα του “Back to Back”.

Το ζευγάρι βγήκε μαζί στο Λονδίνο στο Odeon Luxe Leicester Square για την παγκόσμια πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας της Έιμι Γουάινχαουζ, που πέθανε από δηλητηρίαση από αλκοόλ σε ηλικία μόλις 27 ετών το 2011. Την ταινία αυτή σκηνοθέτησε η 57χρονη Σαμ.

Πήραν έμπνευση για το στιλ τους από τον τίτλο της ταινίας, που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο τραγούδι και άλμπουμ της αδικοχαμένης Βρετανίδας τραγουδίστριας.

Ο 33χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε κομψός και εντυπωσιακός με ένα μαύρο πουκάμισο, το οποίο είχε αφήσει μερικώς ξεκούμπωτο δείχνοντας το γυμνασμένο στήθος του.

Το συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι με δερμάτινη ζώνη και ασορτί παπούτσια, ενώ πρόσθεσε μια ροκ νότα στην εμφάνισή του με ένα δερμάτινο τζάκετ.

Ολοκλήρωσε το στιλάτο λουκ του με διακριτικά κοσμήματα, όπως μια αλυσίδα στον λαιμό, ρολόι, δαχτυλίδι και σκουλαρίκι.

Η 57χρονη σύζυγός του, Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, ήταν κομψή με ένα μαύρο μίντι αμάνικο φόρεμα που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της ενώ πρόσθεσε μια μεγάλη δερμάτινη ζώνη στη μέση. Ολοκλήρωσε την total black εμφάνισή της με μαύρα mules, διακριτικά κοσμήματα ενώ είχε τα μακριά, ξανθά μαλλιά της σπαστά κάτω.

Θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ;

Ο Άαρον φημολογείται ότι θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ που θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του εμβληματικού κατασκόπου.

Ο Βρετανός ηθοποιός από το High Wycombe του Μπάκιγχαμσαϊρ, φαίνεται πως έχει δεχθεί επίσημη πρόταση να υποδυθεί τον εμβληματικό πράκτορα, μετά από αρκετό καιρό εικασιών για τον ρόλο.

Ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχθεί επίσημα τον ρόλο, αλλά, αν ευοδωθεί η συμφωνία, θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον μυστικό γυναικοκατακτητή πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και μήνες ανάμεσα στους επικρατέστερους υποψήφιους όπως ο Ίντρις Έλμπα, ο Τομ Χάρντι, ο Χένρι Κάβιλ και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Κίλιαν Μέρφι.

Η γνωριμία του ζευγαριού, η προσωπική τους ζωή και η μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, έχει μια εντυπωσιακά μεγάλη διαφορά ηλικίας 23 ετών, με τον Άαρον να είναι μόλις 22 ετών όταν παντρεύτηκε τη Σαμ στο Σόμερσετ της Αγγλίας, η οποία τότε ήταν 45 ετών.

Ο Άαρον και η Σαμ έχουν κάνει ασορτί τατουάζ. Ο Άαρον ένα μεγάλο «Sam» με μελάνι στο σημείο της καρδιάς δίπλα σε ένα πουλί και η Σαμ ένα ελαφρώς μικρότερο «Aaron» γραμμένο γύρω από την κλείδα της.

Ο Άαρον έγινε πατέρας σε ηλικία 20 ετών, στην τρίτη κόρη της συζύγου του, Γουίλντα Ράε. Η σκηνοθέτρια του «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» έχει επίσης δύο μεγαλύτερες κόρες -την 26χρονη Αντζέλικα και την 17χρονη Τζέσι- με τον πρώην σύζυγό της Jay Jopling.

Η σχέση τους είχε προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «Nowhere Boy» το 2009, το οποίο σκηνοθέτησε η Σαμ, όταν ο Άαρον ήταν μόλις 18 και εκείνη 42.

Η Σαμ μίλησε προηγουμένως ότι ερωτεύτηκε τον Άαρον στο σετ, αλλά επέμεινε ότι τίποτα δεν συνέβη μέχρι να τελειώσει η ταινία.

«Κατάφερα να κρατηθώ σχεδόν μέχρι το τέλος της ταινίας. Τότε δεν ήμασταν καν μαζί. Ίσως υπήρχαν συναισθήματα, αλλά δεν είχαν γίνει πράξη», είχε πει η ίδια.

«Το θέμα είναι ότι είχαμε έναν αρκετά ψυχικό δεσμό όταν δουλεύαμε μαζί. Ήξερα από ένα τρεμόπαιγμα της βλεφαρίδας τι είδους απόδοση θα είχα. Ένιωσα αυτόν τον σύνδεσμο σχεδόν από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα».

Σχετικά άρθρα