29χρονος μπασκετμπολίστας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία – Η σύντροφός του τον κατήγγειλε και αναζητείται από την αστυνομία – Την έπιασε από τον λαιμό, την χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο και την δάγκωσε στην πλάτη

Πρόκειται για έναν 29χρονο μπασκετμπολίστα του Περιστερίου, με καταγωγή από την Αμερική, γεννηθέντα το 1994, τον οποίο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ., καθώς η σύντροφός του τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι 19/4, η σύντροφός του – αθλήτρια μπάσκετ και αυτή – πήγε στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, και εν συνεχεία οδηγήθηκε στο Γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στο ΑΤ της Ομόνοιας καταγγέλλοντας ότι ο αθλητής την ξυλοκόπησε.

Η καταγγέλλουσα (επίσης Αμερικανίδα, γεννηθείσας το 1998) τον μήνυσε για σωματικές βλάβες. Ειδικότερα είπε στους αστυνομικούς ότι μετά από λεκτικό επεισόδιο, την έπιασε από τον λαιμό, την χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο και τέλος την δάγκωσε στην πλάτη.

Η καταγγέλλουσα δήλωσε ότι δεν γνώριζε τη διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της στο Περιστέρι, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ αρνήθηκε και να μεταφερθεί στην περιοχή του Περιστερίου και να υποδείξει στους Αστυνομικούς το μέρος όπου διαμένει.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η ΕΛΑΣ, παρότι δεν είχε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας του αθλητή στο Περιστέρι. Έτσι, τον αναζητησαν χθες στο ΟΑΚΑ ωστόσο ο παίκτης δεν πήγε, δηλώνοντας ασθένεια.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την καταγγέλλουσα για την δυνατότητα να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Panic Button, ότι μπορεί να λάβει την δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς, για την δυνατότητα μεταφοράς της στην ιατροδικαστική υπηρεσία, αλλά και για την δυνατότητα μεταφοράς και προσωρινής φιλοξενίας της σε ασφαλή χώρο, πλην όμως δεν επιθυμούσε.

Το αυτόφωρο λήγει απόψε και η ΕΛΑΣ έχει κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό του μπασκετμπολίστα.

Σχετικά άρθρα