Viral βίντεο με την αντίδραση μιας 4χρονης που είδε για πρώτη φορά ξυρισμένο το μπαμπά της και τον έκανε να συγκινηθεί

Την ιστορία τους μεταφέρει το People. Όπως εξηγεί, ο μπαμπάς, ο Τζος Νταβίλα, είχε ξυριστεί τελευταία φορά λίγο αφότου ήρθε στον κόσμο η μικρή του κόρη, Ρεν. Όταν, τελικά, πήρε την απόφαση να ξυριστεί, η σύζυγός του, Πέιτζ Ρόμπινσον, σκέφτηκε ότι θα άξιζε να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή που θα τον αντίκριζε για πρώτη φορά ξυρισμένο η μικρή τους κόρη. Και, πραγματικά, η τρυφερή αντίδρασή της όχι μόνο δεν απογοήτευσε, αλλά συγκίνησε τόσο τον μπαμπά της που άρχισε να κλαίει.

Το βίντεο που συγκέντρωσε 3 εκατομμύρια προβολές στο TikTok:

@paigerobisonxo the full version! the ending gets me every time 🤧 #daddyanddaughter #fatherdaughter #daughter #dadsoftiktok #father #dad ♬ Never grow up – 🪐Saturn🪐 (Taylor’s version)

Η Ρόμπινσον μοιράστηκε πλάνα από τη συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή σε ένα βίντεο TikTok, που είναι πλέον viral. Σε αυτό φαίνεται η Ρεν να μένει έκπληκτη βλέποντας το ξυρισμένο πρόσωπο του πατέρα της.

«Μπορείς να με φιλήσεις;», τον ρωτάει, και γελά μαζί με τους γονείς της. Ο Νταβίλα έσκυψε για να φιλήσει το μάγουλο της κόρης του και εκείνη, αντιδρώντας, του είπε: «Είναι τόσο απαλό».

Η Ρεν συνέχισε να δείχνει τον ενθουσιασμό της με το πρόσωπο του μπαμπά της και μάλιστα τον έκανε να κλάψει μόλις του είπε ότι είναι όμορφος.

«Η κόρη μας είναι ο τύπος του παιδιού που ενθουσιάζει τους πάντες» είπε στο People η μητέρα της, πρόσθεσε ωστόσο ότι κανείς τους δεν περίμενε ότι η νέα εμφάνιση του μπαμπά της θα την ενθουσίαζε τόσο. Όπως είπε επίσης, δεν εξεπλάγη καθόλου από την αντίδραση του συζύγου της.

«Η αγάπη του για τη Ρεν τον κάνει να κλαίει από την πρώτη μέρα. Αλλά πρέπει να πω ότι δεν περίμενα να σπάσει έτσι αφού τον αποκάλεσε όμορφο. Νομίζω ότι και οι δύο περιμέναμε ένα καλό γέλιο!», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα