'Oροι συμμετοχής διαγωνισμών  thumbnail

'Oροι συμμετοχής διαγωνισμών

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Προκήρυξη όρων διαγωνισμών για το Boro.gr


Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι των εταιρειών  Βοro.gr και Νewsphone καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού.


Η διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται από το έτος 2014 μέχρι και έτος 2015


Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω του ιστοχώρου Boro.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Newsphone Hellas Τεχνική υποστήριξη από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ», ‘’ NEWSPHONE ‘’ ,  που εδρεύει στον Δήμο Αθηναίων οδός Θησέως 280 Καλλιθέα (Α.Φ.Μ. ; 094433327 , ΔΟΥ ΦΑΕ Πειραιά) όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Απέργη Ευστρατιο.


Η συμμετοχή γίνεται με γραπτό sms μήνυμα στο πενταψήφιο 54454 με χρέωση 1,23/sms συμπεριλαμβανομένου φπα 23%.


 


Tρόποι συμμετοχής:


 


O εκάστοτε διαγωνιζόμενος παίρνει μέρος για  να κερδίσει το αναρτώμενο έπαθλο στέλνοντας γραπτό sms μήνυμα στο πενταψήφιο 54454 αναγράφοντας το κωδικό του διαγωνισμού καθώς και το email τους.


 


Ως αντικείμενο του Διαγωνισμού και έπαθλο αυτού ορίζεται από τον εκάστοτε αναρτημένο διαγωνισμό πάνω στην ιστοσελίδα Boro.gr .


Η ημερομηνία λήξης και έναρξης θα φαίνεται στην ανάρτηση του διαγωνισμού στο site Βοro.gr


Ο νικητής του Διαγωνισμού θα πρέπει να αποδεχθεί εγγράφως το έπαθλο μέσα σε προθεσμία δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα ειδοποιηθεί από τη Διοργανώτρια. Εφόσον ο νικητής αποδεχθεί το έπαθλο μέσα στην προθεσμία που προαναφέρθηκε, μετά την ειδοποίηση από τη Διοργανώτρια για την έναρξη διάθεσης του επάθλου, οφείλει να παραλάβει το έπαθλό του. Σε περίπτωση που το έπαθλο δεν αναζητηθεί μέσα στις προθεσμίες που αναφέρονται παραπάνω, ο νικητής χάνει το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου αυτού και το έπαθλο απόλλυται οριστικά για τον συμμετέχοντα.


Ρητά δηλώνεται ότι οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την παραλαβή του επάθλου ή οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την αξιοποίηση του, καθώς επίσης και τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον νικητή. Μετά την απονομή του επάθλου στον νικητή, η Διοργανώτρια φέρει ουδεμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημία που πιθανόν προκύψει σε βάρος του νικητή ή σε βάρος τρίτου, όπως σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Ιδίως για έπαθλα που διατίθενται από τρίτους η ευθύνη της Διοργανώτριας εξαντλείται στην καθοδήγηση των νικητών για την ανάληψη του σχετικού επάθλου, σύμφωνα με τις οδηγίες που οι τρίτοι που διαθέτουν το έπαθλο έχουν δώσει σε αυτήν. Όποια τυχόν κόστη ή οποιασδήποτε φύσεως ζημίες προκύψουν μετά την παραλαβή του  επάθλου, επιβαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.


Το έπαθλο είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι συμμετέχοντες μπορούν να καλούν την τηλεφωνική γραμμή 2118005111. Επιπλέον, πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, τους χορηγούς, το όνομα του νικητή και το έπαθλο θα κοινοποιούνται στο site της Διοργανώτριας, καθώς και με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο.


Η Διοργανώτρια  επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλλει τους όρους διενέργειας του Διαγωνισμού, να συντομεύσει ή  να παρατείνει τη διάρκειά του ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.


Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.


Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταχωρούνται αποκλειστικά και μόνον στο site  από τους συμμετέχοντες και η Διοργανώτρια δεν θα επεξεργαστεί κατά καμία έννοια προσωπικά δεδομένα ή άλλα στοιχεία ούτε θα διατηρήσει αρχείο αυτών. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για τη λειτουργία του facebook, ούτε για την ασφάλεια ή τυχόν επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στο facebook.


Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες  συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του νικητή, του γεγονότος και της εικόνας του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου (Internet), εφόσον το επιλέξει η Διοργανώτρια. Τα ονόματα των νικητών του Διαγωνισμού ανακοινώνονται μέσω οποιουδήποτε τρόπου επιλέξει η Διοργανώτρια, η οποία και διατηρεί ρητά το δικαίωμα να γνωστοποιεί τους τυχερούς που θα κερδίσουν το έπαθλο με οποιοδήποτε τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο όπως – ενδεικτικά και όχι περιοριστικά – φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει παν ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή του επάθλου, άνευ ουδεμίας προσθέτου αμοιβής προς τους συμμετέχοντες. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στο νικητή και επανάληψης της εκάστοτε κληρώσεως, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.


 


Για την BΟRO MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X