Δείτε την Ε.Κουντουρά με....μαντίλα! thumbnail

Δείτε την Ε.Κουντουρά με….μαντίλα!

Στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας ταξίδεψε η Έλενα Κουντουρά, προκειμένου να προσελκύσει επενδύσεις στην Ελλάδα.


 Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, βάζοντας στις βαλίτσες της φακέλους, στοιχεία, φωτογραφίες και… μαντήλες, πήγε στο Ριάντ και έδωσε το παρών στην εκδήλωση του 1ου GREEK TOURISM WORKSHOP.


Η κα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού και Αρχαιοτήτων (SCTA) Πρίγκιπα Σουλτανμπίν Σαλμανμπίν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ (Sultanbin Salmanbin Abdulaziz AlSaud), ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος τόσο με την εμβάθυνση των διμερών πολιτιστικών σχέσεων και το ποσοστό (περίπου 20%), που αντιπροσωπεύουν στο ΑΕΠ, τα έσοδα του Τουρισμού στην Ελλάδα, όσο και με την…. παραδοσιακή εμφάνιση της κας Κουντουρά.


Η ελληνίδα υπουργός, καλύπτοντας τα πόδια, τα χέρια και το σώμα της, τόνισε ότι η εκδήλωση Greek Tourism Workshop έχει μεγάλη σημασία για τους έλληνες που επισκέπτονται ως τουρίστες την αγορά της Σαουδικής Αραβίας, ενώ αναφέρθηκε στην απευθείας αεροπορική σύνδεση Ριάντ–Αθήνας από τον Ιούλιο, με δύο πτήσεις την εβδομάδα από πολύ γνωστή αεροπορική εταιρεία, κάτι που θα τονώσει ουσιαστικά την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα. 


Η κα Κουντουρά προσκάλεσε τον ομόλογό της να επισκεφθεί την χώρα μας, προκειμένου να διαπιστώσει το επίπεδο και την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας. Αν τώρα η …μαντήλα και το χαμόγελο της υπουργού κατάφεραν να τον πείσουν, ο χρόνος θα δείξει!


elana2.jpg


elenaki.jpg

elena3.jpg

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X