Οι νικήτριες του διαγωνισμού για το βιβλίο «Η κουζίνα της αγάπης» από τις Εκδόσεις Έναστρον

Οι νικήτριες του διαγωνισμού για το βιβλίο «Η κουζίνα της αγάπης» από τις Εκδόσεις Έναστρον είναι η Καίτη Ρουκά και η Βασιλική Κατσιμάρδου.

 

kaith-rouka

 

Η Καίτη Ρουκά είναι 51 ετών, είναι παντρεμένη και μητέρα 2 αγοριών. Δουλεύει σε δημόσια υπηρεσία, ενώ παράλληλα κάνει μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ στην ειδίκευση Ελληνισμός και Ορθοδοξία αλλά και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην ειδίκευση Διοίκηση στην Εκπαίδευση. Το boro.gr άρχισε να το επισκέπτεται όταν έμαθε ότι ασχολείται με αυτό η κα ΄Αννα Δρούζα που την θεωρεί σοβαρή δημοσιογράφο. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο που το επισκέπτεται σε καθημερινή βάση προτιμάει να διαβάζει τις στήλες top stories, υγεία και διατροφή, life stories, celebrity news και τις ιδέες deco.

 

 

 

 

vasiliki-katsimardou

 

 

Η Βασιλική Καστιμάρδου είναι 49 ετών , είναι διαζευγμένη και δεν έχει παιδιά. Αυτό το διάστημα δεν εργάζεται. Το boro.gr άρχισε να το επισκέπτεται όταν έμαθε ότι το επιμελείται η κυρία Δρούζα. Αμέσως κατάλαβε ότι της ταιριάζει και γι’ αυτό το παρακολουθεί εδώ και χρόνια. Προτιμάει να διαβάζει τη σκέψη της ημέρας, τη ψυχολογία , τη διακόσμηση τις συνταγές και τα θέματα των σχέσεων.

Σχετικά άρθρα