Κερδίστε τον απόλυτο συνδυασμό ενυδατικής φροντίδας από τη FREZYDERM!

Το καλοκαίρι δυστυχώς έφυγε αλλά άφησε πίσω του τις… συνέπειές του στο δέρμα σου… Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, η ζέστη και τα θαλασσινά μπάνια αφυδάτωσαν την επιδερμίδα σου! Έτσι το φθινόπωρο τρέχεις για να καλύψεις τις αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης που έχεις!

Μην ανησυχείς όμως! Οι ανάγκες σου για ενυδάτωση μπορούν να καλυφθούν χάρη στη FREZYDERM!

Το boro.gr σε συνεργασία με τη FREZYDERM θα προσφέρει σε 3 τυχερούς αναγνώστες τα εξής προϊόντα ενυδάτωσης: ένα Ηyaluronic Acid Cream Booster από τη νέα σειρά Cream Boosters και μια ενυδατική κρέμα της επιλογής του (Moisturizing 24h Cream, Moisturizing Plus Cream ή Μoisturizing Rich Cream), ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας του. 

Η FREZYDERM είναι εδώ για να σου προσφέρει, όχι μια απλή ενυδατική φροντίδα που απλώς θα καλύψει τις ανάγκες σου αλλά έναν αποτελεσματικό, δραστικό συνδυασμό βαθιάς ενυδάτωσης και επανόρθωσης, 2 βημάτων:

Πρώτο βήμα: Βάλτε τις βάσεις για δυναμική ενυδάτωση

Ηyaluronic Acid Cream Booster

 

Το Ηyaluronic Acid Cream Booster είναι μια υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση που εμπλουτίζει με βιοενεργό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους την καθημερινή κρέμα και προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση, αριστοποιώντας την κυκλοφορία του νερού σε κυτταρικό επίπεδο. Διατηρεί την πυκνότητα του δέρματος και μειώνει τα σημεία γήρανσης.

Εφαρμόστε από μία σταγόνα του σε μέτωπο, πηγούνι και παρειές, πριν από την ενυδατική σας κρέμα,και αυξήστε την ενυδατική φροντίδα σας στο μάξιμουμ.

Βήμα δεύτερο: Διαλέξτε την ενυδάτωση που σας ταιριάζει

Moisturizing 24h Cream

24ωρη ενυδάτωση για κανονικό ή λεπτό δέρμα 20+

Αν η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από 24ωρη ενυδάτωση, τότε η Moisturizing 24h Cream είναι η κρέμα που αναζητάς, καθώς χαρίζει ενυδάτωση διαρκείας σε πρόσωπο και λαιμό. Πού οφείλεται αυτή η παρατεταμένη δράση της; Μα φυσικά στη σύνθεσή της! Εμπλουτισμένη με 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια, επιτυγχάνει παράλληλα και την ενίσχυση του κολλαγόνου και της ζωτικότητας του δέρματος. Παράλληλα, προστατεύει το DNA του δέρματος, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία.
Όσο για την υφή της, είναι δροσερή και ανάλαφρη, ενώ αποτελεί ιδανική βάση για μακιγιάζ αφού απορροφάται εύκολα και άμεσα δίχως να αφήνει ίχνη λιπαρότητας! Ακόμα και 7 ώρες μετά την εφαρμογή, έχεις 50% πιο ενυδατωμένο δέρμα, ενώ από την πρώτη κιόλας χρήση, έχεις την αίσθηση ότι η επιδερμίδα σου «ξεδιψά».

Moisturizing Plus Cream

Εντατική ενυδάτωση για ξηρές επιδερμίδες 30+

Η Moisturizing Plus Cream προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση και στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας χάρη στο σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος και διαδερμικής διαβατότητας, τα φυτικά εκχυλίσματα και τα ενεργά συστατικά σύκου που περιέχει.

Η πλούσια και απαλή σύνθεση της Moisturizing Plus Cream προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση στο κανονικό προς ξηρό και μέτρια αφυδατωμένο δέρμα σε πρόσωπο και λαιμό. Παράλληλα, επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.
Πρόκειται για μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα μετά το καλοκαίρι και κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες. Εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα Ηλίανθου και Δεντρολίβανου, που προστατεύουν το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress, θα γίνει επάξια η απολαυστική περιποίηση του προσώπου κάθε πρωί και βράδυ.

Moisturizing Rich Cream

Πλούσια ενυδάτωση ώριμου δέρματος

 

Η Moisturizing Rich Cream είναι μια κρέμα που χαρίζει ενυδάτωση σε βάθος, θωρακίζει την υγρασία ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει τη δημιουργία νέων ρυτίδων. Απευθύνεται σε ώριμες επιδερμίδες με έντονα ξηρή και αφυδατωμένη όψη και καλύπτει τις ανάγκες που δημιουργούνται κυρίως μετά την εμμηνόπαυση.

Προσφέρει 99% αύξηση δερματικών πρωτεϊνών για μεγαλύτερη πυκνότητα και ελαστικότητα και ενισχύει τη δερματική δομή, αφήνοντας μία απολαυστική αίσθηση και απαλότητα χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

 

 

 

Πώς να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε like τη σελίδα του boro.gr στο Instagram: https://www.instagram.com/boro.gr/
  • Κάντε like και share το post του διαγωνισμού στο Facebook
  • Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αφού διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr

Σχετικά άρθρα