Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / Αραίωση τριχοφυΐας κεφαλής στις γυναίκες
Αραίωση τριχοφυΐας κεφαλής στις γυναίκες thumbnail

Αραίωση τριχοφυΐας κεφαλής στις γυναίκες

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα αραίωσης της τριχοφυΐας των μαλλιών της κεφαλής. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί αυτό να συμβεί, όπως οι ορμονικές διαταραχές, η εγκυμοσύνη, η αναιμία, η γενετική προδιάθεση, το stress, η κακή φροντίδα, η κακή διατροφή.


Αφού εξεταστεί ο λόγος που αυτό συμβαίνει, η γυναίκα πρέπει να συμβουλευτεί το γυναικολόγο της ή άλλον αρμόδιο ιατρό, ανάλογα με το αίτιο, και να προχωρήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος.


Στις περιπτώσεις εκείνες που η αραίωση της τριχοφυΐας του τριχωτού της κεφαλής δεν αποκαθίσταται λόγω πχ κλιμακτηρίου ή γενετικής προδιάθεσης, τότε παραμένει το αισθητικό πρόβλημα που ενοχλεί πολύ τη γυναίκα κι επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία της.


Σε αυτές τις καταστάσεις η γυναίκα θα πρέπει να διερευνήσει εάν είναι κατάλληλη υποψήφια για να προβεί σε αυτομεταμόσχευση μαλλιών. Η επίσκεψη στον ειδικό πλαστικό χειρουργό είναι αναγκαία προκειμένου να εξετάσει το πρόβλημα και να προτείνει λύσεις.


www.healthylady.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X