Αρχική / Πέος: Ποιο μέγεθος θεωρούν ιδανικό οι γυναίκες;
Πέος: Ποιο μέγεθος θεωρούν ιδανικό οι γυναίκες;  thumbnail

Πέος: Ποιο μέγεθος θεωρούν ιδανικό οι γυναίκες;

To 75% είπε ότι κάποια στιγμή έχει πάρει μεζούρα και έχει μετρήσει το μέγεθος… ενώ σχεδόν το 20% απάντησε ότι το μετράει με το μάτι.

Το 33% απάντησε ότι το μεγαλύτερο πέος σε στύση που έχει συναντήσει έφτανε τα 25 εκατοστά. Οσον αφορά την κολπική ικανοποίηση που τους έδωσε αυτή η επαφή, οι περισσότερες είπαν ότι πραγματικά το απόλαυσαν.

Το 84% συγκρίνει το μέγεθος του τωρινού συντρόφου με τους προηγούμενους. Σε αυτό το ποσοστό το 44% είπε ότι προσπαθεί να μην το κάνει, αλλά η σύγκριση γίνεται ασυνείδητα…

Σε φαντασιακό επίπεδο το πολύ μεγάλο και το μεγάλο πέος εξιτάρει τις περισσότερες γυναίκες. Και μάλιστα δεν μένουν μόνο στο μήκος αλλά μιλώντας για το πάχος αρκετές έκαναν λόγο για κουτάκια αναψυκτικού και μπουκάλια μπύρας…

Στην ερώτηση: «Αν θα είχες τη δυνατότητα να πας με δύο άντρες – που έχουν διαφορετικό μέγεθος – πως θα το έκανες;», το 89% απάντησε ότι θα έκανε στοματικό σε εκείνον με το μικρότερο και θα έβαζε μέσα της εκείνον με το μεγαλύτερο.

Απο το γκάλοπ βγαίνει επίσης το συμπέρασμα ότι οι περισσότερες γυναίκες όταν συναντούν έναν άντρα κοιτάζουν στα κλεφτά το παντελόνι του για να καταλάβουν το μέγεθός του.

Στην ερώτηση: «Αν θα είχες την ευκαιρία να απατήσεις τον σύντροφό σου με κάποιον που έχει μεγάλο όργανο, χωρίς να μαθευτεί, θα το έκανες;»Το 14% είπε πως ναι θα το έκανε από περιέργεια, ενώ το 39% είπε ότι με τίποτα.

Το 44% είπε επίσης ότι θα ήθελε ο σύντροφός τους να φορέσει strap on. Αλλά όσον αφορά το πρωκτικό σεξ τότε αρκετές θα προτιμούσαν να το κάνουν με κάποιον που έχει μέτριο ή και μικρό πέος.

Και στην κρίσιμη ερώτηση για το ιδανικό μέγεθος το 37% απάντησε ότι θεωρεί ιδανικό το πολύ μεγάλο, το 33% το μεγάλο και το 18% το λίγο πιο πάνω από το μέτριο.

Τέλος είναι ενδιαφέρον να πούμε ότι το 17% των αντρών που είδαν τη συγκεκριμένη έρευνα και απάντησαν με τη σειρά τους σε κάποιες ερωτήσεις, ένιωσαν αρκετά απογοητευμένοι από όσα είπαν οι γυναίκες για το μέγεθος…


Το γκάλοπ έγινε στον ιστότοπο MrPoll.com magazine69.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X