Αρχική / More / Celebrity news / Η Ζωή Λάσκαρη για τη φωτογραφία με τον Κουτσούμπα.
Η Ζωή Λάσκαρη για τη φωτογραφία με τον Κουτσούμπα.  thumbnail

Η Ζωή Λάσκαρη για τη φωτογραφία με τον Κουτσούμπα.

Η Ζωή Λάσκαρη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Νύφη Κουράγιο» και σημειώνει σημαντική επιτυχία. Στο θεατρικό αυτό έργο έχει παρευρεθεί πλήθος κόσμου και τα σχόλια είναι τα καλύτερα.


Πριν λίγες ημέρες στην παράσταση έδωσε το παρόν και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τον οποίο αποφάσισε να υποδεχτεί με ξεχωριστή θερμότητα η πρωταγωνίστρια. Για την πράξη της αυτή βέβαια φαίνεται πως άκουσε πολλά.


Λίγες ημέρες μετά ήρθε η σκληρή απάντηση από την ξεχωριστή ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε το παρακάτω μήνυμα:


«Όταν εμφανίζομαι με φίλους μου από την λεγόμενη Δεξιά, γράφουν πως είμαι ισχυρός παράγοντας της κεφαλαιοκρατίας. Όταν εμφανίζομαι με φίλους μου από την λεγόμενη Αριστερά, γράφουν πως προδίδω την μνήμη της οικογενειακής μου τραγωδίας στον Εμφύλιο.


Όταν παίζω στο θέατρο ρόλο Εβραίας γράφουν πως είμαι Εβραία και ίσως και πράκτορας της Μοσάντ και όταν παίζω ρόλο αστής γράφουν πως ζω μες τον πλούτο.


Όταν διατυπώνω μια άποψη για την σημασία του χριστιανισμού στην ελληνική ιστορία και παράδοση, γράφουν πως είμαι βαθύτατα συντηρητική και όταν διατυπώνω άποψη για το δικαίωμα του ανθρώπου να επιλέγει ελεύθερα την σεξουαλική του ζωή γράφουν πως θέλω να αποδομήσω τις ηθικές αξίες και την κοινωνική συνοχή.


Όταν εκφράζω τη συμπάθεια μου για έναν πολιτικό είμαι συστημική και όταν εκφράζω την οργή μου για το δράμα των προσφύγων είμαι θεματοφύλακας της παγκοσμιοποίησης και υποστηρίκτρια της πολιτικής μιας δήθεν απάτριδος Αριστεράς.


Δεν ανήκω σε κανέναν σας, παρά μόνο σε ό, τι μου υπαγορεύει η συνείδηση μου».


peoplegreece.com

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X