Αρχική / More / Celebrity news / Οικογένεια Μπέκαμ: Ο Μπρούκλιν έχει γενέθλια και το Instagram πήρε… "φωτιά"
Οικογένεια Μπέκαμ: Ο Μπρούκλιν έχει γενέθλια και το Instagram πήρε... "φωτιά" thumbnail

Οικογένεια Μπέκαμ: Ο Μπρούκλιν έχει γενέθλια και το Instagram πήρε… "φωτιά"17 ετών γίνεται σήμερα ο πρωτότοκος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια και, κατά το πίο σύγχρονο "έθιμο" του εύχονται δημόσια και διαδυκτιακά.
Μεγάλωσε και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ φτάνοντας ολοένα και πιο κοντά στην ενηλικίωση. 17 κεράκια έσβησε ο πρωτότοκος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ και οι διάσημοι γονείς του συγκινούν με τις ευχές τους.


Πριν όμως φτάσουμε στους γονείς, ας δούμε τι πόσταρε ο ίδιος ο εορτάζων στο Instagram του.Δίπλωμα οδήγησης ονειρεύεται ο Μπρούκλιν και ευχαριστεί τους πάντες γαι τις ευχές ποστάροντας μια πολύ γλυκιά παιδική του φωτογραφία.


 

 


 

 


 


 


 
Ο Μπρούκλιν έχει γενέθλια και οι Μπέκαμ γεμίζουν το Instagram ευχές [photo]Καμαρώνουν οι γονείς. Να ζήσει ο Μπρούκλιν, λοιπόν και Χρόνια πολλά. Πρώτος ο μπαμπάς επάνω και μετά η μαμά με διπλό χτύπημα, κάτω.


 

 


 


Πάντως, στο… περιθώριο της είδησης δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε μια παρατήρησή μας σχετικά με το μυτάκι της μαμάς Βικτόρια σε αυτή τη φωτογραφία που πόσταρε με τον υιό. Είναι το φως, είναι οι σκιές, είναι η γωνία; Κάτι είναι πάντως και μας "φέρνει" λίγο σε.. Πινόνιο!!!


 
Ο Μπρούκλιν έχει γενέθλια και οι Μπέκαμ γεμίζουν το Instagram ευχές [photo]

Πηγή: womenonly.gr


 


 
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X