Αρχική / Σχέσεις / Φλερτ: Πώς να προσεγγίσεις μια γυναίκα που σου αρέσει
Φλερτ: Πώς να προσεγγίσεις μια γυναίκα που σου αρέσει thumbnail

Γιάννης, αναγνώστης μας

Φλερτ: Πώς να προσεγγίσεις μια γυναίκα που σου αρέσει

Γεια σας μου αρέσει μια κοπέλα από τη δουλειά η οποία είναι προϊσταμένη μου. Το πρώτο καιρό με γλυκοκοίταζε τη κοίταζα και εγώ και η συζήτηση μας περιοριζότανε στα τυπικά. Το γεγονός όμως ότι είμαι πολύ λίγο χρονικό διάστημα στην εταιρεία όπου εργάζομαι 10 μήνες ότι δεν είμαστε κάθε μέρα μαζί εξαιτίας του κυλιόμενου ωραρίου εργασίας μας και άλλων δυσκολιών. Σε συνδυασμό μάλιστα ότι και τις λίγες φορές που συναντιόμασταν ποτέ δεν ήταν μόνη της είχε σαν αποτέλεσμα να μένουμε στα τυπικά Το τελευταίο 1, 5 μήνα αισθάνομαι να έχει ψυχρανθεί απέναντί μου ενώ κάποιες φορές που τη χαιρετάω δεν μου δίνει σημασία Θεωρείτε λοιπόν ότι


1. Η μέχρι τώρα στάση μου την απογοήτευσε 


2. Εάν όχι τι μπορώ να κάνω για να την πλησιάσω περισσότερο με βάση των όσων σας έχω περιγράψει μέχρι τώρα;


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος – Ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 
Αγαπητέ αναγνώστη:

 

Αν κατάλαβα καλά ζητάτε να αναθερμάνετε κάπως την κατάσταση μεταξύ εσάς και της κοπέλας στην δουλειά σας. Με βάση την περιγραφή που δίνετε θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι στην δουλειά σας δεν έχετε απλά το ρόλο του αρσενικού κι αυτή το ρόλο του θυληκού. Είστε και σε ρόλους εργασίας οι οποίοι μπορεί να δημιουργήσουν τόσο συνθήκες πάθους όσο και εμπόδια. Συνεπώς χρειάζεται προσοχή από τη μεριά σας, γιατί οι τυπικότητες είναι δίκοπο μαχαίρι: Σας βοηθάνε να τη συναντήσετε ή και να την αποφύγετε. Το ίδιο κι αυτήν. Από την άλλη μέσα στο ερωτικό παιχνίδι πρέπει να αρπάζετε διαρκώς ευκαιρίες και να είστε σε εγρήγορση. Δηλαδή πέρα απ' τα καθέκαστα και τις τυπικότητες. Χρειάζεται προσήλωση αλλά και προσοχή για να μην εκτεθείτε στο ρόλο σας ως εργαζόμενος. Φυσικά όλα αυτά πρέπει να γίνονται πάνω στη βάση ότι πρόκειται για ένα ρίσκο που λαμβάνετε, το οποίο πρέπει να περιοριστεί στον ερωτικό τομέα. Δε θεωρώ ότι τίθεται θέμα απογοήτευσης εκ μέρους της. Εκτός αν ζει το αρσενικό αποκλειστικά μέσα από τις προσωπικές της φαντασιώσεις. Τότε είναι καταδικασμένη να απογοητεύεται, οπότε θα σας έλεγα ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε.


X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X