Αρχική / Πολιτισμός / Ai Weiwei at Cycladic: Συνεχίζονται οι ξεναγήσεις μέχρι και τον Οκτώβριο
Ai Weiwei at Cycladic: Συνεχίζονται οι ξεναγήσεις μέχρι και τον Οκτώβριο  thumbnail

Ai Weiwei at Cycladic: Συνεχίζονται οι ξεναγήσεις μέχρι και τον Οκτώβριο

Μια σειρά ξεναγήσεων στην έκθεση"Ai Weiwei at Cycladic"προγραμματίζει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. 

Ειδικότερα, μέχρι τις 30 Οκτωβρίουπου ολοκληρώνεται η έκθεση, ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 18.00, κάθε Σάββατο στις 11.00 και στις 14.00 και κάθε Κυριακή στις 11.00 και στις 14.00.  

Η έκθεση "Ai Weiwei at Cycladic" είναι η πρώτη μεγάλη έκθεση του δημοφιλούς καλλιτέχνη και ακτιβιστή στην Ελλάδα αλλά και η πρώτη παρουσίαση έργων του Ai Weiwei σε αρχαιολογικό μουσείο παγκοσμίως. Σκοπός της έκθεσης είναι να μυήσει το κοινό στην καλλιτεχνική προσέγγιση του Ai Weiwei, μέσα από πολλά και σημαντικά έργα του ενώ έμφαση δίνεται στις δράσεις που ανέπτυξε ο καλλιτέχνης τους τελευταίους μήνες που πέρασε στην Ελλάδα, καταγράφοντας την προσφυγική κρίση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι ορισμένα από τα έργα του Ai Weiwei εκτίθενται ανάμεσα στα φημισμένα αρχαιολογικά εκθέματα της μόνιμης συλλογής του Μουσείου. 


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της έκθεσης διατίθεται  πλέον και ηχητική ξενάγηση μέσω QR Codes, ενώ στον αέρα είναι και το σχετικό microsite, στο Aiweiwei.cycladic.gr. 

Υπενθυμίζεται ότι το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης θα διαθέσει το 10% των συνολικών εσόδων της έκθεσης στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (MSF) και στην ελληνική οργάνωση ΜΕΤΑδραση.


Ημερομηνία: Ξεναγήσεις από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 30 Οκτωβρίου: Κάθε Πέμπτη: 18.00
Κάθε Σάββατο: 11.00 & 14.00
Kάθε Κυριακή: 11.00  & 14.00


Τιμές εισιτηρίων: 7 € (Ελεύθερη είσοδος για τους Φίλους του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης)


Πληροφορίεςwww.cycladic.gr
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιρότητας/ Αριθμημένα εισιτήρια ξεκινούν να δίνονται 1 ώρα πριν από κάθε προγραμματισμένη ξενάγηση
Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X